mervedemirkol Merhaba kızlar kız erkek en güzel isimler konusunda yardımcı olur musunuz? Eşimle asla anlaşamıyoruz isim konusunda ve üzülüyorum :)
Portakalgeliyor mervedemirkol merhaba canım bence ikinizde istediğiniz isimleri kağıda yazın oturun düşünün bakın anlamları da çok önemli sonuçta doğduğundan itibaren o cocuk o ismi taşıyacak :/
bambam_betty mervedemirkol nil, İdil, buse, öykü güzel ve kibar kiz isimleri. Erkek olarak da Kerem, Burak, karan, çağan olabilir. Ben cok modern sevmiyorum. Klasikler iyidir.
mervedemirkol Ediz42 tek isimden yanayım her zaman. İkili isim karakter karmaşası yaratır. Tek başına güzel
Portakalgeliyor Ediz42 yengem 15 sene sonra hamile kaldı 1 oğlu vardı kız sevdasıda olunca öyle diyoduk kız bu vs diye nasip değilmiş 😂yiğenim kız olsaydı berra su koyacaktık erkek oldu poyraz koyduk 😂 saçını yukardan toplayınca arada berrasu diye sesleniyoruz 😂😂😂
mervedemirkol Ediz42 size kalmış ikisi de bana çok güzel gelmedi ama hangisinin anlamı daha güzelse onu tercih ediniz.
mervedemirkol Portakalgeliyor kız olursa ayperi erkek olursa kayra istiyorum. Eşim kayraya pek yanaşmıyor. 😄 İtalyada yaşıyoruz. Müslüm koyacağım diye beni sinir ediyor iyice deliriyorum. 😄😄
Portakalgeliyor mervedemirkol :) Allahın izniyle esila koyucam kız dedi doktor rüyamda görmüştüm ismi o yüzden koymak zorundayım . Ebrar birce gece koymak çok isterdim . Erkek de isim eymen emir koymayı düşünüyordum :) 8 martta kontrol var artık bey bişey söyler herhalde 😂 %65 kız demişti