Eaf Kizlar 11 haftadayim midem hala.bulaniyor berbat istahim sıfır. Halsizim ne zaman geçecek bilmiyorum hala. Gyno ferro demir ilacı verdi doktor o hepten midemi.mahfetti sizler ne ilaçları kullanıyorsunuz bu aylarda
Meleekdincc Eaf bana demir ilacı vermedi doktorum hiç ilk 3 ay folik asit kullandım 3 aydan sonra devit 3 vitamini ve decavit verdi
denizali_ Eaf gyne fero yerine oligeferol kan ilacı 50 ml minik bi şişede şurup gibi içiyorum değiştirdim velhasıl şuan midem çok iyi
Ekvatoral Eaf ben o haftalara kadar folik asit kullandım. Hatta kutu bitmediydi. Sonra d vitamini ve kan ilacı başlandı. Elimdeki son folşk asiti de aldıktan sonra doktor dekavit başla dedi.
drn05 Eaf folik asit ile başladık, 12. Haftada d vitamini ve duosvit kullanmaya başladım hala devam ediyorum. Demir için kan tahlillerine göre bakcaz dedi. Değerler iyi çıkınca başlamıcaz gerek yok dedi.
denizali_ Eaf hayır hayır bende öyle düşündüm inanın tiryakisi oldum zerre midem bulanmıyor 🤣 hap içeceğime onu içerim daha iyi bence