Smyrayldrm Gulsumanne1tuncay beye bende gıttım cnm super bir doktor herseyı detaylı olarak anlatıyo cok memnun kaldım ve bu cuma kontrole gıdecem 2 hafta sonra kontrole gel ddı 🙏12 haftalıkken banada kız ddı 2 hafta sonra gel ddı 13+3 haftalıgım bu cuma gdcm ınslh sana mı Tuncay bey kız ddı cnm acaba
Gulsumanne1 Smyrayldrm yaaaa yeni gördüm banada kız dedi ama ben Tuncay hocayı kese yanında kanamam var diye tercih ettim işini çok iyi yapıyor evet hatta beni başka bir doktor ona yönlendirdi bütün kalbimle önce Allah’a sonra o hocaya güveniyorum çocuğumu kucağıma almayı Allah’ın vesilesiyle nasip eder inşallah 💕💕
mom11111 HHA canım naptın doktor cinsiyetle ilgili birsey söyledi mi, geçen Pazartesi kontrol var demiştin :)
HHA mom11111 oyy canım benim tsk ederim miniğim cok iyi şükür🤲🏻🐣💜2 li test istedi yaptırmadım kıza benziyor dedi teyzesi kesin olarak 14. Haftada belli olur dedi 🤲🏻💜🐣🤗🤰🏻heycandan napıcamı bilemedim 😇🤣
mom11111 HHA ayy hadi hayırlısı çok sevindim 😍 bende yarın gidicem ikili test yaptırıcam kız hissediyorum bende
HHA mom11111 insallah gönlüne göre olur canım benim sağ salim olsun yeterki miniklerimiz haberdar et 😇🤗🤰🏻💜🐣
asyahumam Ugurhilal benim de hiç bulantım olmadı hiç çirkinlesmedim herkes güzelleştin oğlun olacak dedi, çin takvimi de hep erkek diyordu buraya bile attım erkek dediler amaaaaa bugün doktora gittim 17 haftalık biz de bir prenses bekliyoruz 😍💕
Smyrayldrm Gulsumanne1 ınslh cnm ben baska doktora gıdyrdum 2lı test aslında iyiydi ama doktorum korktu bizi İnternet uzernden aldım yorumları okurken cok guzel bır doktor alah razı olsun bızı aydınlattı yarın kontrole gdcm ınslh bana kız ddı 🙏 🥰 cok tsklrr cvbladıgınız ıcın 🙏 amın ınslh sag saglım almayı nasıp etsin evlatlarımızı kucagımıza ınslh cnm
SevimErcan67 SevimErcan67 bizim de 18+3 olduk geçen ay kendini göstermedi nasip cuma’ya☺️☺️☺️çok heyecanlıyız