Bsmlh ya zaten doktorlarin kolayına ne geliyorsa yapıyorlar bendede hemen alacaklardi özel hastane bide snr devlete gittim oda yatis yapacaktı kabul ermedim hemen gecesi yurt dışına uctum baya bi araştirdilar suyumun neden geldiğine snr delik varmış 10 gün felan bekledik karnima mil gibi bisey batirdi doktor canlı canlı ucunda serum suyu koydular çok acıdı ama sonradan karnim morardi baya bi tekrar gittim hastaneye kendi kendine kapanmış delik mucize dedi doktor böyle birşey normalde asla olmaz dedi “ Anne duasi” diyorum bence ve rabbimin sayesinde . Snrdan 38 haftada ansizin beklenmedik bi anda geçe suyum geldi kizlar hastaneye gittim hiç sancim yoktu acilmam yoktu bekletecekelrdi beni ikindi vaktine kadar beklemek istemedim hap şeklinde bisey verdiler 12 tane 3 tanesini yuttuktan snr sancim başladı 7 cm acilmam oldu snrdan bebegin kalbi yavasladi suda doğum yapacaktım olmadı bebegiminacil kafasından kan aldılar sezeryana
aldılar acil snrdan kordon 3 defa boynuna dolanmış o sebepten dolayı yapamadım normal öyle isde