Umudumm Sabırsızlıkla cinsiyetini öğreneceğim günü bekliyorum öğrendiğim gibi bir sürü kıyafet alıcıım 😂😂
OmerAzizeSrc Hiç bilmiyorum bide çok yeni cinsiyette bilmiyoruz kararsız kaldım çok güzel şeyler var ama 🤗🤗
Umudumm supermomsuperbaby maşallah ben daha 6+1 😍 sizin cinsiyete az kalmış o zaman ne zAman belli olcak
nsyldz Bende daha bilmiyorum cinsiyeti 🤔🤔😁 saat 12den sonra 11 haftalik oluyoruz sukurler olsun👼 ogrendikten sonra alirim yavas yavaş insallah🤗🤗👼
Eliffff Ya yaz bebekleri hem çok zor hemde çok kolay olacak gibi düşününce 😍 ben de daha 6+4 üm ölüyorum heyecandan cinsiyet için😍 mağazalara girince sizde hayaller kuruyomusunuz minnacık çiçişleri görünce 🙏🏻❣
MeryB Hazirana denk gelecek nasipse ☺ Şimdilik zıbın aldık. Cinsiyetimiz belli olsun da ona göre başlayacağız inşallah ♥
Eliffff Zeynepm pardon canım 6+5im bugün 21 ekimdi son tarih😊 gittinmş doktora kalp atışını falan duydun mu miniğin
Zeynepm Eliffff yalnizca keseyi gordu bebek dedim 2 hafta sonra gel hem onu giruruz hem kalbi duyarz dedi ozel bi hastane ama biraz ilgisiz buldum
Pinaryyim Yaz bebegi ve kızım olcak 🙂 cicili bicili birsürü şey var kızlara göre sandaletler harika hepsinden alıcam inşallah20.haftamı bkliyorm 🙂)
Eliffff Zeynepm ben de bugün gidecektim ama bi problem çıktı ctesiye aldım randevuyu tekrar bakalım biz görecekmiyiz 😍