Ckaragoz Naz123 geçmiş olsun sağlıcakla kuvezden çıksın inşallah. Bi anda mi oldu erkek doğum riskiniz mi vardı acaba
Sema05 Bsmlh direnç bendede var bebeğin hareketi nasıl senin cnm benim iyiydi ama iki gndr bı kez felan hissediyorum bı anda azaldı acaba ondan mi bilmiyorum gelişiminde gerilik yoktu en son 28+5 im
Bsmlh Sema05 hareketlerı ıyı suan canım Allah’a sükür 2 gün azaldı sandım bugun kontrolüm vardı yok dedı bence sen stresten hissetmiyorsun doktor önerdi bana yemegını ye karnın tok sekılde 30 dk sonra soluna yattığında 10 hareket say sabah öğle akşam dedi
Gigy Naz123 Allah’ım şifa versin,bebişte sen de sağlıcakla inşallah musmutlu çıkın hastaneden,bizi de haber et 🌸🙏❤️🤰🤰
Sema05 Bsmlh ya ben hissediyor dum hemde çok güzeldi iki gn onxe doktora gittim oda dedi bebek iyi hareketli suyu sınırda dedi su bol içiyorum deveci armutu felan hep tüketiyorum. Direnç de var serklaj da var cuma günü bı anda azaldı bı iki kere hissettm bugün de sdce bı defa felan şu an korkuyorum nasıl sayım bana da dedi ama hissedemiyorm iki gndr düzgün. Tek tük dün iki kez bugun bı kez
Berfingnc Naz123 29+6da doğum yaptım canım. 50 gün küvezde kaldı oğlum , 1460gr doğdu. Şimdi 2,5 yaşında çok şükür sağlıklı kocaman bir çocuk oldu 😘 rabbim size de sabır versin küvez yolu beklemek çok zor.
Naz123 Berfingnc çok sevindim sizin adınıza gerçekten darısı başıma inşallah kiloları hemen hemen aynı
Meltem571 İlk gebeliğimde 33+3 ye geldi 20 gün kaldı küvezde şimdi bize kök söktürüyor hep peşindeyiz rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
Sema05 Bsmlh bugün sabah gayet güzel vurdu pes peşe cnm sert vurdu hatta ama sonra hissedemedim daha. Dünde bı sabah bı de akşam hissettim. Ama bugün sabah pes peşe güzel vurdu başka yok 😭
Bsmlh Sema05 yok yok korkma haftası dönüyordur 2 gün bende yaşadım sordum bugun hatta bizzat muaynede
Sema05 Bsmlh hadi inşallah bakalm sağolasın cnm ya valla üçüncü gebeliğim ama bunda sorunlar bitmiyor bı yaşayan kızım var iki vefat eden yavrularım var. İkizlerydi. Serklaj var direnç var suyu sınırda derken çok yıprandım inanki
Bsmlh Sema05 allahım meleklerının dayanma sabrını versin hayatta olan evladına uzun ömür versin oncelıkle bende sen gibi çok yıprandım ama tevekkülle Allah’a sığın canım direnç var suyum çok az bide minyonum beslenmesı Zor diyor heran doğar diyor şeker var canım beler cekıyor yiyemiyorum Allah büyüktür 🤲🤲🤲
enfla Naz123 Şimdi aklıma düştün senınle sıvı toplanması konusunda konusmuştuk bnde sana bakıodum ne yaptın kontrole gıttın mı diye dogum yapmıssın kuzucuk erken gelmıs Rabbım şifa versın ınsaallah hemencecık toparlasın kendını. sen nasılsın pekı ıyısındır ınsaallah
Bsmlh Ayra şimdi cnm bebek atıyorum 26+5 26+6 napıyor obür haftaya dönüp 27 tam dolduruyor ya o zaman büyüme yer genişletme eylemlerinden dolayı hareket eder ama anne hissetmez ona deniyor
Sema05 Bsmlh valla öyle cnm amin sağolasın ben de e üç sorunla uğraşıyorum şu sınırda diyor korktm birz. Direnç sende tek taraflı mi cif mi. Bende geçmiş denilmişti sonradan yine artış gördüler serklaj zaten var. Hareketll ettikçe iyydm daha umutluydm smdi bı defa zor hissediyorum uc gn olck anlamadım 28+6 oldm gümbür gümbür olması gerekiyor tekme atması gerekiyor bir anda azaldı doktor say diyor simdi nasıl saycm bilmiyorum doktora gitsem mi düşünüyorum daha salı günü gittim iyiydi herşeyi o zmn da herkeyliydi nolduysa cuma gnu oldu
Bsmlh Sema05 tek taraflı haftana göre sayılabılır değer ama dedı sıkıntı takıp olmalı dırenc dedı suyun degerı kaç senın su azalması olursa hareket kısıtlanır dedı bak şimdi sabah kahvaltını et kahvaltıdan kalktın 30 dk sonra soluna yat ve 10 dk bekle dedi 10 hareket güçlü yada zayıf say dedı öğlen yine aynı sende yap