Cananerciyes Selamın aleyküm kızlar ben 20 haziranda kısmet se doğum yapicam ama silivri devlet hastanesinde size birşey sormak istiyorum bildiğiniz gibi devlet hastaneleri 2li yatak oluyor 2 hasta yatiyo ama ben odağı süslemek istiyorum en azından kendi yatağımi süslemek istiyorum ayak ucu fiyonklari oluyor bilirsiniz acaba onlardan yapsam kendim yatağı suslesem çok tuhaf olur mu? Bana bir fikir verirseniz sevinirim çok uzun oldu özür dilerim 🤗🤗
MehmetSultanAslan Cananerciyes Hastane odalari suslemek cok sacma bence ama yinede senin hevesin var galiba
sudamlasi Cananerciyes henüz doğum yapmadım ama bence çok güzel bişey doğumdan çıkınca motivasyon verir insana o haldeyken
jrarya Cananerciyes tabikide hevesiniz varsa süsleyin çokta güzel olur bende hastane odamı süsleyeceğim şimdiden organizasyon firmalarına bakıyorum sizde yapın hem fotograflarda güzel oluyo hemde içinizde varsa yapın güzel heyecanlar bunlar 😇
Cananerciyes MehmetSultanAslan herkesin bu yönde hevesi vardır kızımda süsledim o smn özelde yapmıştım doğumu şimdi oğlum da da olsun isterim ilerde fotoğraflara baktığımda çocuklarim la ani kalsın isterim belki size saçma geliyor
MucizemE Bence saçma değil resimler de güzel çıksın hatıra olsun istiyorsan sadece dediğin gibi kendi yatağına bebeğinin geldiği yatağa ve baş kısmına birşeyler yağa bilirsin
Sedir Anne yatağı ve bebek beşiği süsleyebilirsin hevesin varsa içinde kalmasın açıkçası süslenmiş odalar daha hoşuma gidiyo bende ilk kızıma yaptım ikinciyede yapıcam inşallah
Cananerciyes Sedir öyle yaparim o smn birde şey düşündüm aslında belki yanımda yatacak hastanın süslemesi olmaz hevesinize yapmaz belki ailesi içinde kalır ayıp olur mu acaba onu düşündüm aslinda
Cananerciyes sudamlasi evet çok güzel oluyor kızımda özel hastanede doğum yapmış dim hiç haberim yoktu benim gorumcem allah razı olsun o herşeyi düşünüp yapmış ben doğumda ken odaya çıktığımda hem mutlu oldum hemde sok
GldnUysll Bildigim kadariyla devlet hastanelerinde suslemeye izin vermiyorlar cnku bölum sefleri her sabah vizit gezdigi icin sknti oluyor tek tip görmek istiyorlar odaniz özel olursa susleme serbest ama baska hasta varsa odada kabul etmiyorlar basimiza qeldi cnku
Cananerciyes GldnUysll aaaa çok saçma ama cuma günü gircem tekrar sorayim dr insanların hevesini kirmasinlar
GldnUysll Cananerciyes bencede cok sacma bi olay insallah sizde problem cikarmazlar istediginz gibi susleme yaparsiniz
Cananerciyes GldnUysll inşallah ya şimdi çok üzüldüm öyle birşey varsa her annenin istediği birşey çünkü
sudamlasi Cananerciyes ne güzel ya Rabbim bize de nasip etsin inşallah doğumuna da sayılı günler kalmış sağlıkla mutlulukla al kucağına😊
Cananerciyes jrarya evet çok güzel bir heycan inşallah aksi bir durum olmazda istediğim gibi yatağımi suslerim