Çok şükür ben de bebeğime kavuştum. 39+6′da kontrolümüz vardı. Ufak sancılar hissediyodum ama günde 1-2 kere oluyodu. Artık iyice ağırlaşmıştım ve bebek de kilo alıyodu. Doktorumuz kontrolde bebeğin başının tamamen kanalda olmasını bekleriz bu haftada artık ama değil dedi ben de bebeğin başını sağımda hissediyodum. 40+1′e kadar beklemeyi teklif ettim doktorum kararı bana bıraktı. O güne kadar da ne bir sancı ne bir su🤷🏻♀️ Sadece nişan gelmişti başka da belirti yoktu. 40+1′de sezaryen oldum ve bebeğime kavuştum. İyi ki de sezaryene karar vermişim. Bebeğim poposunda kakasıyla doğdu. Her şey çok güzeldi. İğne acısını asla hissetmedim. Doktorlarım her şeyi güzelce anlattılar dakika dakika. Başlıyoruz dedikten 5 dk sonra bebeğim yanağımdaydı. Öptüm kokladım. Ten tene temas yapmış olduk. Eşim de benimle doğuma girdi. Çok güzeldi her şey. Toplamda 20 dk sürdü. Odama çıktığımda eşim ve bebeğim beni bekliyodu. Uyuşmam 2-3 saate geçti. Hemen ayağa kaldırdı hemşireler. İlk yürüyüş zor derler benim beklediğimden kolaydı. Daha sonraki iki yürüyüşte zorlandım. Ağrı kesici yapıldı ama dayanılmaz değil yani o an napıcam ben dedim ama sonra geçti. İlk gece her fırsatta yürüdüm. Sabah çok iyiydim. Gaz olayı da kolayca halloldu sabah. Yemeye içmeye başlayınca enerjim de geldi hemen. Hastanede ılık bir duş da aldım. O da çok iyi geldi diyebilirim. Sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım. Bebeğim bugün 9 günlük oldu çok şükür ve ben hamileliği şimdiden çok özledim. Keyfini çıkarın🥰