Vera18 90962021 bende o tarz şeyler duydum okudum ama bana hiç öyle sezeryan muamelesi yapmadı. Her şey yolundaydı şükür normal doğum oldu gayette ilgiliydi.
Vera18 Ecenurcevik merhaba Hatice hanıma gidiyormuşsunuz memnun musunuz? Bende gitmeyi düşünüyorum da internetten biraz baktım yorumlar güzel ama soguk biri oldugunu yazmışlar. Bir de şuan eş alıyor mu odaya?
Susam1 Bebegimi_beklerken563421 benim doktorum zaten Mehmet bey canım çok memnunum özel hastane illaki ilgi bir tık daha fazla olur evet ama tanıdığında görürsün bir abi gibi anlayabileceğin şekilde anlatıyor her şeyi.. Her okuyan bu şekilde eğitemiyor kendini şiddetle tavsiye ederim
Bebegimi_beklerken563421 Vera18 gittiniz mi Feyza hanıma memnun kaldınız mı acaba önerir misiniz bide muayane ücreti ne kadar
Vera18 Bebegimi_beklerken563421 ben Feyza hanımda doğum yaptım daha önceden biliyorum zaten. Sadece kalabalık diye başka doktor arayışındaydım. Ama yine Feyza hanıma devam edeceğim.
Bebegimi_beklerken563421 NaneLimon36 siz ona mı gidiyorsunuz nasıl memnun musunuz bide bölge de doğum yapma falan yerleri nasıl ki bilginiz var mj
Busra65 Vera18 merhabalar Tuğba hocaya gidiyorum muayene 300 TL onun vesilesiyle hamile kaldım 2 buçuk haftalık hamileyim ☺️