Nevoo41 Meraba herkese 5+5 günlük gebeyim ama Korkularımda var ilk defa hamilelik yaşıyorum benim gibi tedirgin olanlar var mi hiç bi belirti yok 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Limonumm Nevoo41 ağır iş yapmasan ilaç yesen Allahin izniyle bişey olmaz şimdiden düşünürsen oho 9ay 10 gün senin için geçmez ev işi boşver tavsiyem bu kadar hayırlı olsun ☺☺
hnz2727 Nevoo41 bence de bekle sabret benim de ilk hamileliğim hatta çok çok umutsuzdum karnım çıkmıyordu herkesin bulantısı olurdu halsiz olur bende hiç biri olmadı rahat bi hamilelik geçiriyorum şimdi 26+6 olduk
Beyzan Nevoo41 niye umutsuz olasın Allah hamile kalmayı nasip etmis asıl o çift çizgiyi görmeyi aylarca yıllarca bekleyen insanlar umutsuz olabiliyor zaman zaman. Allah hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah içini ferah tut bol bol dua et her şey iyi olacak inşallah
Senayyalcin Nevoo41 Daha aşırı erken mide bulantısı bile 7-8de başlıyor şimdiden ne korkusu bu sakin olun😆
Nevoo41 Bende aylarca bekledim hemen kalmadım ama gerçekten insan sabırsız oluyo hersey rabbimden 🥰🥰 bol bol dua çok dikkat ediyorum ama benim gibi olanlarda varmış yanliz değilim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
MuucizeminAnnesii Umutsuz olma hiçbir şekilde, Allah’ın izniyle birşey olmaz. Ben 4 sene bekledim; tüp bebek yaptırdım.3. seferde tuttu şuan 8 haftalık hamileyim çok şükür 🤲🏻 herşey güzel düşünmekten geçiyor . 🙂
MuucizeminAnnesii Nevoo41 amin İnşallah, Allah razı olsun 🤲🏻 Rabbim hepimize yardımcı olsun, çocuklarımızı sağ salim kucağımıza alalım İnşallah ❣️
Arwen21 Nevoo41 9+0 olduk hiç belirti yok Dr sordum şanşlı gebelik diyoruz buna daha ne istiyorsun dedi 😂
kucuktosbik27 Nevoo41 benim tek belirtim göğüslerdeki aşırı sızlamaydı 1 hafta sürünce niye böyle oldu dedim. Sonra rüyamda gördüm adet günümdede eşime akşam gelirken test al dedim dalga geçiyoruz guya😅 sonra 2testtede çift çizgi çıktı ☺️ 4haftalıktım doktora gittim kan testi verdim kesesi bile oluşmamıştı daha 1 hafta sonra keseyi gördük. Ama kesesi oluşmamış lafı travma oldu bende aylarca ya bişe olursa diye korktum kalp atışlarını duyduğumda nasıl rahatlıyodum anlatamam☺️ şimdi 6 aylık olduk sende sakin ol stressiz bir hamilelik sağlıklı bebiş demek ☺️ Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın bebişini 🤲🏻☺️