Senaninmasali 29+6 haftalığım doktor 1 ay sonra gel dedi nts ye bağlamadı genelde bu haftadan snra bağlanıyormuş DİE duymuştum ben ama 1 ay. Ok geç degıl mi? Sizi nasıl aralıklarda çağırmıştı doktorunuz bu haftalarda
Tahaninannesii Senaninmasali ben ilk 36.haftada girmiştim ondan önceki randevum 34.haftadaydı ama doktorum nst istememişti
hmasahin Senaninmasali Çoğu doktor 32.hafta itibariyle sokuyor nst ye ama değişiyor doktordan doktora. Bazen her şey yolundaysa 36-37 lerde de sokabiliyor.
asyactn Senaninmasali En son 32′de gittim bağlamadılar canım 34′te gidecegim belki bu sefer bağlar.🤷♀️
Neslicavusoglu Senaninmasali bn 35.hafta başladım nst ye daha erken canım eğer sancın vs aksi bir durum çıkmıyorsa 35de ilk diye biliyorum
3Mucizem Senaninmasali normal canım ben de ayda bir gittim son haftalarda sıklaşıyor çağırması,nst de 32.haftada başlanıyor.
Serendipity Senaninmasali 35.haftada istedi ilk ntsyi. Bu durum kisiden kisiye degisir eger sizin 30.haftalarda kasilmalariniz yalanci sancilariniz basladiysa doktorunuz da 30dan itibaren takip etmek ister. Eger erken dogum riskiniz yoksa ve hersey yolundaysa daha gec ister. Yani cevrenizde erken gidenler var diye niye cagirmadi doktorun ihmali mi var vs diye endise etmeyin ☺️