Kuzucumm 26 haftalik hamileyim beyaz tenliyim yüzümde kahverengi lekeler olusmaya basladi ne yapabilirim kullandığınız tavsiye edeceginiz bir urun var mı
Minikasya Kuzucumm Hakiki zeytinyağını kantoron yağı ile karıştırarak hazırlayın. Her akşam çok ince sürün. Biz dağdan toplayıp kendimiz hazırlıyoruz. Sizde güvenilir yerden alın
uykusuzbirben Kuzucumm benmde burnumn üstünde oluşmaya başladı o kahverengi lekeler. Dove sabun ve garnier saf&temiz 3ü1 arada maskesini kullanıyorum geçiyo. Bi kaç gün kullanmaynca tekrar çıkıyo tabi
bircivcivannesi Kuzucumm evet ama muhakkak akşam olsun. gündüz onu sürüp balkona pencereye bile ciksaniz lekelenme daha kötü olabilir gün ışığı mevzusuna dikakt edin🙈
uykusuzbirben Kuzucumm ben temizleme fırçası ile iyice pleeng yapıyorm. Sende fırça varsa dene mutlaka canm
Kuzucumm bircivcivannesi dikkat ederim canim artmasin ya daha fazla dogumdan sonra gecer diyolar ama yinede tedirgin oluyorum
uykusuzbirben Kuzucumm garnieri her gün yüzümü yıkarken sabun niyetine kullanıyorum sabunu da arada kullanıyorum. 3ü1 arada olduğu için hafta da bir de maske olarak kullanıyorum.
bircivcivannesi Kuzucumm bir de gündüz güneş kremi kullanın, ben de yeni edindim bı tane bebek güneş kremi badger in inşallah lekelenmem artmaz benim hep vardı çünkü :/