Samurtugba Arkadaslar ben 6 haftalik hamileyim bu haftada hissedemyorz biliyosunuz ama kanama yada agri olmadan bsy olmaz demi ölü gbelik yasayan varmi onlarda agri oldumu kanama oldumu oyle anlasilio demi bebege bsyllsa
Zeynep_18 Samurtugba bu tarz şeyleri düşünme canım doktorum kanama olursa gel demişti bana,, şükür 21 haftaya geldik😊
Sita3434 Samurtugba Samurtugba Canım öyle bir şey yok yani doktorum aynen şöyle dedi bana kanaması olup gebeliği devam eden de var hiç kanaması olmadan birden düsük yapan da.. en iyisi muayene olup sağlıklı bir gebelik olduğunu teyit ettirmek ayrıca sigaranın hamilelik sürecinde bebeğe nasıl zarar verdiğini anlatan videolar var izlesen içemezsin bence.
Berin Valla bende 6. Haftaya giricem aynı durum bende de var göğüslerimi felan acıyor mu diye kontrol ediyorum psikopata bağladım yani 😅
Samurtugba Berin demi ya elim karnimda belki hissederim diyorum kjcucuk sey ultrosonda zor gorduk diyorum sonra
Samurtugba Btlcyn36 ilk gebeligimi 22 haftada hissetmstm ben bu benim 2. Gebeligim ama 2 de 3 de yni oluyo ayni heyecan