Papatya0605 Kızlar acil normal doğum yaptım orkid arayışındayım terletmeyen en iyi orkid hangisi sizce aldırıcam da eşime ona göre kullandıklarım hep terletti oramı
EdanurZ Papatya0605 canım lohusayken çok terliyor insan bende lohusayım molped pure kullanıyorum paketi beyaz olan pamuklu diğerlerine göre daha iyi
Papatya0605 Cicilibicili nerde var canım marketlerde mi eczanelerde mi malamat oldum iyileşmeye yakın perişan oldum
ezos Papatya0605 doğumdan sonra 2 paket depend bitirdim çok konforlu sonrasında molpet %0 olan yumuşacık hiç rahatsız etmiyor
Cicilibicili Papatya0605 e bebek migros falan hep var. Ben de normal yaptım. Çok rahat edersin. Kilot bez zaten kirlendikçe çıkar at. Hem taşma vs de olmuyo
44Queen Papatya0605 evet baby me bende aldım tabi daha kullanmadım yorumları da fiyatı da iyi alabilirsin
mercimeginanne Papatya0605 molped pore & soft lar paketi yeşil beyaz. Çok iyi sanki altında yokmuş gibi terletmiyorda molped in pedleri. Ben orkid ten nefret ettim hep ıslak gibi hissettiriyordu
Cnarrrr645 Papatya0605 doğum yaptığımda depend kullandım 3 5 gün süper ötesi birşey külot gibi kullanıp atıyorsun biraz pahalı ama rahat etmiştim