Papatyamevsimi Selam kızlar. Dün hastaneye gittim bana doktor dediki bebeginiz cok büyük dedi. 4 günü kaldı ve kilosu 3840g mış. Dedi gününü gecirmememiz lazim dedi daha cok olur yoksa dedi. O yüzden gününde suni sancı verceklermiş. Gözümü iyice korkuttu bebek te bana fazla kilolu geldi nasıl yaparım ben normal doğumu öyle?? cok korkuyorum simdi 😣😣😣😣 acaba basina gelipte kilosu o kadar olmayan oldu mu ya ?? Ilk hamileligim. Ilk dogumum da korkulu rüyam olmasın 😣😣😣
Duyguuuu Papatyamevsimi Papatyamevsimi canım benim yengem yiğenimi 4100 kiloyla doğurdu. Eğer çatı muayenen iyiyse yaparsın kötü düşünme 😊
Meleklerim16 Papatyamevsimi yengem 4.5 kg normal doğum yaptı doktor abartmış ablam 4.300 gram normal doğum yaptı
Papatyamevsimi Duyguuuu çatı muayenesi hakkında hic birsey demedi. Bakalim pazartesi tekrar komtrol e gitcem ve zaten o gün gününü doldurmus oluyor. Inşallah normal olur ya.
Ayselcnt Hiç korkma canım.. Benim Bebeğimde 4 kiloyu bulurmuş doğuncaya kadar.. Ben yinede normal doğumu deneyeceğim inşallah.. Rabbim yardımcın olsun.. Çatın müsaitse sadece kilolu diye hemen sezeryan düşünme..
Papatyamevsimi Ayselcnt yokk ben zaten sezeryan a cok karsıyım. Istemiyorum. Hepte öyle dua ettim inşallah normal dogum yapabilirim.
Ayselcnt Papatyamevsimi ağrı ne kadar olur bilmiyorum ama bebiş rahimden çıkarken biraz zor olabilir diye düşünüyorum.. İnşallah doğurunca göreceğiz.. Ama gözünü korkutma herkes yapabiliyor bizde yaparız.. 😊
Papatyamevsimi Ayselcnt doğru diyorsun vallah herkes yapıyor biz mi yapamicaz 💪🤗 Allahin izniyle olcak insallah.
mervesarp2005 Şu iki ay içinde 3 yakınım doğum yaptı. İkisine doktor çok büyük olacak çocuk demişti. Normal doğum olmaz 4 kilonun üzerinde demiş doktorları. Birinin bebeği 3100 gr diğeri 3500 gr doğdu. Doktorların sezeryan falan yaomak istediği zaman başvurdukları cümle olarak düşünüyorum. 4.5 kg bile normal doğuma engel değil ki. Bide erkrn aldılar bebekleri büyük diye. Sende emin ol o kadar kilolı olmayacak göreceksin
Papatyamevsimi mervesarp2005 hadii yaa o kadar yanildilar yani. Anlamiyorum bu doktorlarin sezeryan meraki nedir böyle. Hayirlisi olsun insallah bende de yanilmislardir 😅