hediyeugrac Merhaba hanımlar ben 30+1 günlük hamileyim ilk aylardan itibaren sigaradan tiksindim ve 6 buçuk aylığa kadar içmedim ama şuan inanılmaz derecede çok sigara içesim geliyor malesef kendimi durduramıyorum da içiyorum var mı aynı sorunu yaşayan 😑
Aytenkrsln hediyeugrac ben canım maalesef içiyorum doktoruma bırakamadığımı söyledim ama çok azalttım günde paket bitiren ben şimdi en fazla 6 tane içiyorum rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sita3434 hediyeugrac canım nasıl zarar verdiğini anlatan videolar var araştırmalar var gebelikte sigara içilirse ilerde çocukta neler olabilir bunları izlemeni tavsiye ederim etkisi olur bırakmanda.
Dilek-Can hediyeugrac hamilelikte şu sigara olayından nefret ediyorum iç iç daha fazla iç daha geçen gün yakınımın cocugu vefat etti 2.5 ay Küveze kaldı çocuk hep hastalikları çıktı oda çok sigara içiyordu vicdan azabi çekersiniz sonra bırakın gitsin ne bu ya
Melekfurkan Bende sigara kullanıyordum hamile olduğumu öğrendim bıraktım 1 hafta falan içmedim ama sonra günde 1 veya 2 tane içiyorum çünkü eşim içince benimde canım istiyor şuan 11 haftalık hamileyim