Oznur_08 2melek_annesii doktor erkek olarak şüphelendi kesin bir şey söylemedi İnşallah bundan sonra da olmaz 🥰
2melek_annesii hayriye1 oda 2 li gibi down sendromu var mı yok mu onu tespit etmek için yapılar Bi test
EmineYavuzhan1 2melek_annesii Bende 12. Haftamın içerisindeyim Geçen çarşamba ikili testimi yaptırdım temiz çıktı kan sonucum da bu hafta çarşamba çıkacak cinsiyet için de tahmin de bulundu kızımız olacakmış %90 tahminle 🤰🏻
zeytinkiz 2melek_annesii bende 11+5 im agustos mu Eylül mü artık bilemiyorum bebek karar verecek sanırım 🤭 ilk hamileliğim şükür iyiyiz 🤗
iremgun 2melek_annesii ben de bugün tam 12+0.😊 çalışarak geçiyor zamanım hafta sonu da dinlenme. Bulantım var hafif hafif ama ilaca devam ediyorum ilaçsız olmuyor. Salı günü serklaj olacağım inşallah güzel geçer. Benim de sürecim böyle geçiyor😊
Kdk 2melek_annesii Pazartesi günü ikili testi yaptırdım sonucu bekliyorum. Onun dışında rahat geçiyor çok şükür 🥰🙏🏻
2melek_annesii Kdk hayırlı sonuclar alın inşallah bizde ögrenmedik ama ultrasona göre cok normal dedi 😊
-Cansu- 2melek_annesii bizde 16 haftalık olduk canım cinsiyetimizi öğrendik kızımız olucak inşallah🤩💮 şuanlık güzel gidiyor arada kasık ağrım vardı doktor magnezyum eksikliği dedi ilaca bailicaz bakalım 🌼
busbusssss 2melek_annesii ben de 13haftalık hamileyim 2.gebeliğim. Kızım 31aylık☺️ Hâlâ mide bulantılarım devam ediyor tabi ilk haftalara göre biraz azaldı. Kızımda hiç böyle mide bulantılarım olmamıştı bu beni çok zorladı. Cinsiyetini öğrendiniz mi☺️
2melek_annesii busbusssss aslında sorsam söylerdi ama ben sormayı unuttum o yüzden cinsiyeti bilmiyorum 😊ama inşallah Bi kızım olur diyorum 😊
Semgiz Bizde 11+0 olduk kusmam olmadi hiç migde bulantisida çok hafif olmuştu bakalim eylülün ilk haftası gözüküyor bizimde doğum bakalim cinsiyet daha belli değil burada iki kişi tahminde bulundu biri kiz biri erkek dedi hayırlısı 😊
Bahar_kzlrmk00 ikincimucizemmmm 2melek_annesii Bizde 10 haftaya giriyoruz mart 1 ikili tarama mız var ve cok heyecanlıyım ilk gebeliğim düşük oldugu için bu hamileliğimi cok gergin ve cok düşünceli geciyor son 1 hft kaldı bebişimi tekrar görmeye 🙏🏻
2melek_annesii Bahar_kzlrmk00 merak etme allahın izni bişey olmaz güzel bir hamilelik gecirirsiniz kötüyü düşünme cnm😊