MeliSeliMelih Kızlar sizde benim gibi sürekli inceliyor musunuz? Böyle net olmayınca acaba şurasında bişi mi var fln dio musunuz ? Korkuyorum bazen ultrason görüntülerinden :( tabi ki öncelik sağlık ama insan içindeki şeyi göremeyince de sürekli düşünüp duruyor…
Msydn6 MeliSeliMelih cnm niye kendini korkutuyorsun ki böyle doktorun herhangi bir problem olduğunu söylemediği sürece bence bakarken daha güzel şeyler düşünerek hayal kurarak bakman bakış açını değiştirmen sana daha iyi gelecektir🌸🥰 iyi düşün iyi şeyler olsun
1anne- MeliSeliMelih valla benimkiler asla net değil hiç güzel bi fotoğrafı yok yamuk yumuk bebek hep yüzünü kapatıyor ama ona bakarsan psikolojin bozulur çünkü ultrason sonuçta. Bebekler de hareket halinde oluyor net bi poz vermiyorlar normal yani
MeliSeliMelih 1anne- insan göremediği için işte kapalı bir kutu neyle karşılaşıcam diye düşünmekten yoruldum bu aralar
Msydn6 MeliSeliMelih ilk gebeliğiniz mi eğer öyleyse çok normal 🙄 🤷🏻♀️ Genel itibariyle o yollardan hepimiz geçiyoruz daha çok doktorumuzun vs doğru ağızlardan duyduğumuz şeylere değilde etraftan gördüğümüz duyduğumuz şeylere inanıp etkilenebiliyoruz bu da tabi haliyle hormonlarında etkisiyle herşeyimize her düşüncemize yansıyor 🌸
1anne- MeliSeliMelih haklısın merak ediyorsun yüzünü ama hiç merak etme ultrason bu sonuçta net bi poz vermiyorlar önemli olan bebeğin kilosu suyu . Doktor bi sorun yok diyorsa içini ferah tut. Benim doktorum ilk suyuna bakar gelişimine herhangi bi şey var mı yok mu inceler ondan sonra renkliye geçer ağzını yüzünü gösterir eli yüzünde olduğundan net göremeyiz o ayrı 😅