Zamansizimmm bende çok kötü bişey oldu sandım, benim doğunum bile olmadı ki biz sadece nikah kiydik ve eşim o zamanlar sifirdaydi ev tuttuk ama hep ikinci el eşya kullandık, eşim dükkanıni satmıştı kötü arkadaşlari yüzünden batmıştı bildiğin, ben ona hep sen yaparsın sen güçlüsün falan diye destek çıktım sağolsun ama aç bırakmadı 1 ekmekle gelse bile eve gelsin istedim ne tek taş istedim ne altın elimde 1 tane gümüş alyans vardı, ama umrumda değil ki yeterki huzurumuz olsun dedim, ama şimdi Çok şükür Elhamdülillah dükkanını yeniden kurdu çok değişti herşeyimi yeni aldı sıfırdan beraber kalktık şimdi kendisi diyor gidelim sana altın alalım sen seç istediğini diyor, kendisi sürpriz yapıyor bazen sakın hava atıyor demeyin normalde ben altın düşkünü değilim, demek istediğim şu durumunuz kötü olabilir eşiniz belki almak istiyor ama borç var diyorsunuz sizin ona destek olmanız lazım maddi değil manevi olarak bir kadın olarak arkasında durmanız lazım, her başarılı adamın arkasında bir güçlü kadın vardır, bide dünyadaki en pahalı en değerli şeyi karninizda taşıyorsunuz haberiniz yok , Rabb’im sağlıkli kavuştursun inşaallah 🌹