@TunarinAnnesi ama testte silik görünüyor telefon çekiminde böle belli 13. Gün doktora gittiğimde 15 mm dedi testi satana attım yumurtlama olmamış daha diyo ben o günleri değerlendiremedim ama😢😢

Ebrubktsc sizde pko falan var mi vrya lh hormonunuz normal seviyede mi testler baya koyu ama 15 mm yumurta daha küçük ama tam çatlamaya hazır değil daha günü var

Pko var 11 nde bitti adetim Klomen kullanmıştım 12 sinde yapmaya başladım testi 18nde kontrolde 15 mm dedi yapmaya devam ediyorum hiç pik olmadı

Ebrubktsc canim bende de oldu o femera kullandim doktor 13 ml dedi 3 gun sonra gun siri iliski olsun dedi ben takip yapiyordum 3 gu. Sonra 19 ml olmasi gerekiyordu ama testte cikmadi ertesi gun yaptim cikmadi 23 ml olacagi gun bile yaptim yine cok cok cok silik vikti o zmna kadar catlamasi bile gerekiyordu ama testte goremedim hic sonrada testim bitti bende saldim arrik adetime 13 gun var bakalim
      gorucez ama sen yjnede bir gun var bir gun yok seklinde iliskiye devam et bosver yapma ovulasyonu ben cikmadikca daha fazla sitrese girdim uzuldum
      niye cikmiyo yumurta var ama cikmiyo diye kendimi kastim sende sabir et dua et gunu bekle rabbim saglikla nasio
      etsin insallah sanada banada herkezede amin

Ebrubktsc evet ben yaşadım doktor yumurtlaman olmuş dedi ondan 1 gün önce test yapmistim kirmizilik vardi ama ilk cizgi kadae kirmizi değildi ben de neden yumurtlamiyorum acaba dedim ertesi gün kontrolum vardı doktor ds yumurtlamissin catlatmis hatta degerlendirin demisti geçen ay testlere pek güvenmemek gerekiyor demek ki o yüzden bu ay test almadim

@Pink1122 canım bana da bu haftasonunu değerlendir pazartesi gel dedi test yapıyorum ama çok takmıyorum belki saatleri tutturamıyorumdur umudumu kaybetmiyorum çünkü ilk kontrole gittiğimde yumurta yoktu perşembe çıktı Allahım inşallah dileyen herkese nasip etsin🙏🙏

@TunarinAnnesi sonraki günlerde ilişki olmuştu 15 mm olduğunu öğrenmeden önceki günü mesela hayırlısı artık☺️

Ebrubktsc amin canim i slalah rabbim bu mubarek gunlerde hepimizin duasini kabul
          etsin saglikla huzurla nasio etsin tedavilerimizi olumlu sonuclandrain inslalah hayrlsyla saglikla tez zamanda bendede hic koyu cizgi cikmadi hep silikti

@Pink1122 amin canım🙏Ben yumurta oluşmuş diyince bile şükrettim Allahım hayırlısıyla bizede nasip eder inşallah pazartesi büyüdüyse çatlama iğnesi yapacak sen çatlama iğnesi yaptırmış mıydın canım

Ebrubktsc hayir ben istedim ama ilk defa tedaviye basladigmz icin doktor gerek gormedi eger catlamazsa bidakinde vurruz igneyi simdilik gerek yok dedi rabbim nasibime yazmissa eger gorucez 12 13 gun sonra inslalah canim seninde hakknda hayrlisiylq saglikla olsun inslalah

@Pink1122 ya canım şimdi benden kan geldi peçeteye kasıklarımda da bir adet sancısı var adet mi oldum ki daha 13 gün var

Ebrubktsc canim ayyyniisi bende oldu tam yukurtmala gunelrimde sonra bi bel agrisi bacak sizlamasi bude kasik sancisi oldu hafif internetten baktip lekeli akinti yumurta catlama belirtisiymis bilmiorm artik dogruda olabilir olmayada bilir aynisi bendede olmustu sen degerlendir bu gunleri gun asiri

Ebrubktsc adet olmazsin canim
              İmkansiz. Hemen hemen ayni gunlerde ogrenicez bence hamile olup olmadigimizi beni haberder et 13 gun sinra canim
              bende haber ederim guzel haberlerle birbirimize insallah

@Pink1122 canım sol böbrek kısmımda sancı desem değil değişik bi sıcaklık var içten bişeyler kaynıyo😊😊ya inşallah tutar ben ilişki düşünmüyodum sen demesen tırstım çünkü adete de 11 gün varmış buarada

Ebrubktsc hayir canim iliskiye devam et bir gun var birgun yok seklinde oyle olunca mutlaka tutormus o yuzden ovulasyonu deneme bile ama insan merak ediyor iste haakkmzda hayrlsyla nasip etsin inslalah rabbim canim benimm😘

Pink1122

Ebrubktsc canim benimde tam 11 gunum var 😅3 martta olmam gerekiyor ama insallah olmaz da bebek olur ikimzede insallah saglikal