@TunarinAnnesi ama testte silik görünüyor telefon çekiminde böle belli 13. Gün doktora gittiğimde 15 mm dedi testi satana attım yumurtlama olmamış daha diyo ben o günleri değerlendiremedim ama😢😢
15 mm yumurta var ama ovülasyonda yumurtlama yok
Pko var 11 nde bitti adetim Klomen kullanmıştım 12 sinde yapmaya başladım testi 18nde kontrolde 15 mm dedi yapmaya devam ediyorum hiç pik olmadı
Ebrubktsc canim bende de oldu o femera kullandim doktor 13 ml dedi 3 gun sonra gun siri iliski olsun dedi ben takip yapiyordum 3 gu. Sonra 19 ml olmasi gerekiyordu ama testte cikmadi ertesi gun yaptim cikmadi 23 ml olacagi gun bile yaptim yine cok cok cok silik vikti o zmna kadar catlamasi bile gerekiyordu ama testte goremedim hic sonrada testim bitti bende saldim arrik adetime 13 gun var bakalim
gorucez ama sen yjnede bir gun var bir gun yok seklinde iliskiye devam et bosver yapma ovulasyonu ben cikmadikca daha fazla sitrese girdim uzuldum
niye cikmiyo yumurta var ama cikmiyo diye kendimi kastim sende sabir et dua et gunu bekle rabbim saglikla nasio
etsin insallah sanada banada herkezede amin
Ebrubktsc Keske degerlendirseydiniz AMA daha var gibi yumurtlamaya siliklesmemis cunki
Ebrubktsc evet ben yaşadım doktor yumurtlaman olmuş dedi ondan 1 gün önce test yapmistim kirmizilik vardi ama ilk cizgi kadae kirmizi değildi ben de neden yumurtlamiyorum acaba dedim ertesi gün kontrolum vardı doktor ds yumurtlamissin catlatmis hatta degerlendirin demisti geçen ay testlere pek güvenmemek gerekiyor demek ki o yüzden bu ay test almadim
Ebrubktsc 15 mm zaten küçük 22 milim falan olması gerekiyo
@Pink1122 canım bana da bu haftasonunu değerlendir pazartesi gel dedi test yapıyorum ama çok takmıyorum belki saatleri tutturamıyorumdur umudumu kaybetmiyorum çünkü ilk kontrole gittiğimde yumurta yoktu perşembe çıktı Allahım inşallah dileyen herkese nasip etsin🙏🙏
Ebrubktsc ayrica bu 12. günün testi yumurtalama genelde 14 oluyor 14 e kadar daha da büyür belki
@TunarinAnnesi sonraki günlerde ilişki olmuştu 15 mm olduğunu öğrenmeden önceki günü mesela hayırlısı artık☺️
@gel_artik_bebegim şuan 15. Gün canım hala aynı testler sabahta yaptım bir türlü belirginleşmiyo
@Pink1122 amin canım🙏Ben yumurta oluşmuş diyince bile şükrettim Allahım hayırlısıyla bizede nasip eder inşallah pazartesi büyüdüyse çatlama iğnesi yapacak sen çatlama iğnesi yaptırmış mıydın canım
@Pink1122 ya canım şimdi benden kan geldi peçeteye kasıklarımda da bir adet sancısı var adet mi oldum ki daha 13 gün var
Ebrubktsc canim ayyyniisi bende oldu tam yukurtmala gunelrimde sonra bi bel agrisi bacak sizlamasi bude kasik sancisi oldu hafif internetten baktip lekeli akinti yumurta catlama belirtisiymis bilmiorm artik dogruda olabilir olmayada bilir aynisi bendede olmustu sen degerlendir bu gunleri gun asiri
@Pink1122 canım sol böbrek kısmımda sancı desem değil değişik bi sıcaklık var içten bişeyler kaynıyo😊😊ya inşallah tutar ben ilişki düşünmüyodum sen demesen tırstım çünkü adete de 11 gün varmış buarada