Mrvgl Meltem17 Test pozitif çıkarsa tekrara gerek yok. Negatif çıkarsa tekrar edilir. Kullanımı böyledir prediktorlerin. İlkinde poz ise negatifi dikkate almayın. Bence hamilesiniz. He ilk 10 dk içindeki sonuç geceelidir. 🌹🌹
Meltem17 Bebegim0101 kimyasal ne demek ben bilmiyorumki onu o zaman noluyor ve ne yapmak lazim gerekiyor. Sende nasil olmustu ? Ay olcem artik😭
Bebegim0101 Meltem17 cnm bende ilk idrar testi yaptm evde silik bi cizgi cikmisti,kan testi yaptrdm 15 ti ama cok dusuk bi deger dendi,2 gun sonra tekrar test yaptm evde silik cizgi yoktu ve kanamam basladi sonra
Meltem17 Bebegim0101 yani dusuk mu oluyor o zaman ? Yarin gecikme 5 gun olucak. Senin gecikmen ne kadardi? canim ben 6 ay oldu dogum yapali acaba diyorum ondanmi dengesizlesmis adetim gerci duzenliydi ama ve ya bu ay biraz stresli gecti benim ondanmi gecikiyor diyorum onun icin bekliyorum belki adet olurum diye.
Giz3ww Erken gebelik testi kesin sonuç verir bir gün bile gecikmeniz varsa doğruluğu ve netliği %99 aynı gün kaset teste negatif erken gebelikte pozitif sonuç aldım.
Bebegim0101 Meltem17 ama simdiki gebeligimide bundan daha silik bi cizgiyle ogrendm,cnm en guzeli en kesini kan tahlili
bsrasd Meltem17 aslında yaptığınız ikinci testte de silik belli oluyor çok silik bence çok çok yeni olduğu İçin böyle çıkıyor sağlık ocağına gidip kan verin
bsrasd Meltem17 ben ablamdan biliyorum canım onunda aynen böyle olmuştu geçtikten sonra hafif çizgi belirmişti yok gibiydi ama çok silik vardı dikkatli bakınca anlaşılıyor sizde de var iyi bakın bence eşine söylemeden sağlık ocağına kan ver sonra süpriz yaparsın inşallah :)
Meltem17 bsrasd ah canim benim 6 aylik bebegim var ustelikte koyde oturuyoruz keske o kadar kolay olsa hemen gidip gizlice kan versem saglik ocagina gitmek icin araba lazim onemli sey olmadikca inmiyoruz sehire isimiz koyde oldugu icin her gun gidiliyor ise 🥺🥺ailemde yok burda baska sehirde yasiyorlar burda yanliizm neyse bu ayin sonuna kadar bekliyim noluyor insAllah hamileyimdir ve kimyasal degildir Allahim yardim etsin bana nolur dua edin benim icin sizde 😔
Meltem17 Bebegim0101 benim bi kizim var onu adetime bir hafta kala silik cizgiyle ogrenmistim ve adetim gectiginde iki kipkirmizi cizgi gordum ama simdi adetim gecmis ama bu kadar coook silik olmasi sasirtiyor 🥺
MilanaMaga Meltem17 o ikinci negative deyil.birinci ve ikinci pozitivdi. Amma hamiləlik hele yenidi ona göre elədi. İnşallah hamilesindir can.
Meltem17 MilanaMaga peki yenidir diyelim ama adetim 5 gun gecikmis ya adet gecikince kip kirmizi olmasi gerekmiyormuydu?