Mlsa2530 Berfininannesi benim doktor her kontrolde ve telefonla konuşmamızda kan ilacını ihmal etmememi söylüyor bende şaşırdım öyle denmesine
Stresss Berfininannesi ne zaman başladım hatırlamıyorum canım ama suan 36.haftadayım doğuma kadar kullan dedi .hatta ben bırakmak icin sordum asıl önemli olan son zamanlar kullan dedi
umaydurununannesi Berfininannesi bende bunları kullanıyorum sabah ac karnına ek olrak troıt ve mıde koruyucu var herhangı bır sorun yasamadım
Stresss Berfininannesi hayır canım sadece gynoferon kullanıyorum .gynoferon ,gynoferon sanoldan biraz daha hafifmiş sanırım sor bi doktoruna.
umaydurununannesi Berfininannesi evet ıkısınıde doguma kadar kullan dedı ayrıyeten saglık ocagıda vermıstı onları bırak demedı hepsını bır kullanıyorum
Ferahfezaaa Berfininannesi bana da dokunmuştu doktor kullanma dedi özellikle decavit zaten düzgün beslenen birine lazım değil. Kan ilacı da gynoferon yazdi doktor sadece onu kullanıyorum gayet memnunum
Dilberlila Berfininannesi bazı kan ilacı mide bulantısı yapıyormus onun yerine baska versin canım icmemezlık yapma
zeynepbalci Berfininannesi decaviti içer içmez çıkarırdım yemekte ne yediysem afedersin, ama bulantın azaldıkça gidicek bu emin ol. Yemekten bi beş on dk sonra içmeyi dene bence