Berfininannesi Kızlar doktorumun verdiği ilaçları kullanamıyorum mide bulantısı yapiyo çok kötü oluyorum kullanmasam bi zararı olur mu ilaçların fotosunuda attım bi bakarmısınız biri kan diğeri vitamin ilacı
Aysenur96 Berfininannesi gyno yu kullanıyorum bende sabah akşam yan etkisini görmedim hiç ama okuduğum kadarıyla dokunduğu zaman baska ilaç veriyormus onun yerine
Ozlem23 Berfininannesi ben Ferro sanol u kullanıyorum ilacim kendi olarak bı etkisi olmadı ama bulantilarimin olduğu zamanlarda çok zorlanmistim
Svcnbydmr Berfininannesi ben ikisini de kullanıyorum canım decaviti yedinci ayda kesti gyno doğuma kadar devam
Happyturuncu Berfininannesi Demir ilacını gece yatmadan önce alırsanız bulantı yaşamıyorsunuz eczacı bana gece yatmadan içebileceğimi söylemişti . Diğer ilacı ben kullanmıyorum vermedi doktorum
Merlii Berfininannesi ben demir ilacını kullanıyorum ama bir etkisini görmedim. Ama ben ilaç yutmakta zorlandığım için içini açıp yutuyorum ilgisi var mı bilmem 🤷🏻♀️
Berfininannesi Esosun Doktorum yemekten iki saat sonra kullan eğer devam ediyosa kulanma dedi eğer gerekli birşeyse neden kullanma dedi 🤔
Nazlinur Decavit benide mahvediyor Du içmedim kan ilacını da Baska marka versin söyle doktora yada eczaneden farklı aş
Ates21 Berfininannesi decaviti bende kullanıyorum midemi bulandırıyor doktora sordum.devam.etmelisin dedi mecbur hergun içiyorum
OzgeSahin2 Berfininannesi decaviti bende kullandim biraz buyuk boyut olarak bi de kabizlik yapiyo ama oyle midem bulanmazdi benim
Susam1 Berfininannesi GYNO FERRO bunu kullanıyorum bitti dün magnezyum ihtiyacını karşılayacak.. Bende ilk mide agrısı yaptı sonra alıştım sorun yok
Esosun Berfininannesi ben decavit türevi bi ilaç kullanıyorum 8. Ayımdayım hala kullanıyorum 🤷🏼♀️ Doktorum kesmiyor doğum sonrası dahil devam edicez dedi depolar doğumda boşalınca yerini doldurmak için. Bence sorun doktorunuza ben ocean mummy ve nbl osteo formula kullanıyorum tüm vitaminler mineraller içerisinde mevcut fakat devlet tarafından ödenmiyor satın alıyorsunuz direkt.
Ates21 Berfininannesi decavit büyük kapsül şeklinde onu nasıl içiyorsunuz ya ben içerken yutmakda zorlanıyorum her içmem de zorlaniyorum
mervis263 Berfininannesi decavit kullanmistim ben. Hamilelik oncesi hamilelik donemi ve hamilelik donemi sonrasinda öneriyolar. Aylarca kullandim. Folik asit olarak kullaniliyo zararsız. Gebelik sonrasındayken Kilo aldırdıgı icin biraktim