Edaaguleer Daha önce spinal anestezi deneyimleyip bel ağrısı kalıcı olan var mı ? Bir çok kişiden bu şikayeti duyuyorum ?
Mlk8 Edaaguleer ben✋ ama doğum sonrası hic dikkat etmedim belki ondan olmuştur ama 7 yıl oldu hala bel agrilarim gecmedi
Dilek58 Edaaguleer canım bn 4 yıl önce spinal sezryan oldum hiç bel ağrısı baş çekmedim doğumdan sonra hiç yatmadım şuan 18 haftalık hamileym bunuda spinal istyrm nasipse bünyeyle alakalı yada kişiden kişiye değişiyor
runklii Edaaguleer yakın arkadaşım oldu 1 seneyi geçti hala bel ağrısı yaşıyor. Bir arkadaşımın eşi de 1 ay yataktan kalkamadı baş ve bel ağrısına. Doktoru yan etkileri olabiliyor demiş.
yasemin333 Mlk8 doğum sonrası nelere dikkat etmemiz gerekiyor mesela anlatabilir misiniz bizler doğum sonrası ne yapmamız gerektiğini bilelim en azından☺️
Edaaguleer Dilek58 Evet olabilir ama çoğu kişide kalıyormuş. Peki kaç haftalıkken sezeryana alıyorlar ?
Dilek58 Edaaguleer ahh bilebilsem😂 canım bnde aynı böyle bir post açtım sabh ikinci sezeyan olcm ilk 40 haftalkkkn zorunlu olarak oldm 18 haftalık oldm kaçncı hadtada alıcaklar bilmiyrm 🤷🏻♀️
Edaaguleer runklii Evet malesef 😔 Genel anesteziyide artık doktorlar yapmak istemiyor of çok korkuyorum ya ☹️
Nazlinur Bünyeyle alakalı sanırım bndede hiçbişey olmadı ama kızkardesim iki senedir bel agrısı cekıyor