Melikesvm Kızlar arkadasım e bebekten 15gun oldu verdı daha gelmedı bole yazıyor subeye gonderıldı dıe ne anlama geldını bılen varmı. Yada nasıl ulasabılırım anlamadım ne sacma bı sayfa ya
Ronya23 Melikesvm 2 gün sonra size ulaşır ordaki tarihte öyle yazmış. Teslim edilmemiş bence şubeye gönderilmiş Daha 1.2 gün e gelir
Ipekbocugu Benim de böyle ebebekten UPS e geç verildi. Araya haftasonu girdi artık haftaiçi ancak gelir.
YaseminBatrk Benimde böyle malesef ki 😩 13-15 Şubat iki gün arayla sipariş girdim hala gelmedi bekliyorum sabırla .
Zeynep_18 Melikesvm şubeye gönderilmiş yarın pazar olduğu için teslim tarihi 22 si canım büyük ihtimalle pazartesi gelir😊
Hilalsny Melikesvm benimde teslim tarihim 15i gozukuyordu gelmedi gelmedi persembe gunu hamile halimle asiri uzaklarda olan su lanet kargo subesine ulastim bi sekilde ve o gun dagitima cikarmislar ama dagitima cikti bilmem ne yazmiyodu. Aksam 6 gibi de geldi sonra eve
Melikesvm Hilalsny valla oyle bazen eve bıle getırmıyorlar bende hamıle halımle gıdıp alıorum kargo uzak cnku bızede
Zeynep_18 Melikesvm sisteme girmemiş olabilirler bazen oluyor öyle şeyler pazartesi gelir büyük ihtimalle
Melikesvm YaseminBatrk bızım burda magazsı yok olsa gıdıp alıcam da öagazası varsa oturduqunuz yerde gorerek almanızı tavsıyeh ederım
YaseminBatrk Melikesvm kızımda memnun olduğum şeylerin tekrarını şimdi aldığım için görmeme gerek kalmadı ☺️ Kıyafetleri sadece canlı alıyorum gerisi intenwt 😴