niss123 Herkese merhaba yeni anne adayları 😍 ben gebeliğimin ilk ayında aniden 5 kilo aldım şimdi 4. Ayımız bitecek hala aynı kilodayım ama bariz şekilde basenlerim ve karnım şişti. Sizce normal mi? Sizde durumlar nasıl ?🥰
Gull_94 niss123 basındna berı her ay 4 kılo akıyodm bu ay 6 kılo almısım bundan sonra dıkkat esıyımde barı daaha almıyım kızımda 6.aya kadar standart 3.5 kılo alıyodm son 3 ayda her ay 1 yada 2 kılo almıstım bundada oyle olur belkı 6 ay ıcınde alıyorm genelde galıba buutun kıloyu ben😂
aylul0 niss123 4 aylık hamileyim ve başından beri 2 kilo aldım sadece ama bana az geliyor ve kötü hissediyorum 🥺
Oznur2z1 niss123 önemli olan bebeğin gelişimi bi sorun sıkıntı yoksa az kilo almak önemli değil bence bende 30+0 oldum bugün 6 kilo aldım sadece göbeğim var kocaman
Soe aylul0 bende 4,5 aylığım 2,5 kg aldım çok aldım gibi geliyor ilerleyen haftalarda daha çok alınıyor diyolar korkuyorum
MucizeAnnesii aylul0 25 +2 haftalığım 2 kilo aldım sizin gibi düşünüyordum başta ama bebek büyüyor endişelenmeyin .
niss123 aylul0 bebeğin gelişimdede bir sıkıntı yoksa ki inşallah yoktur. Hiç korkma hatta kendini şanslı hissedip mutlu bile olabilirsin 😇
Ogretmenanne35 16+4 deyim ama 3 kg aldım 68 oldum . Allahtan boyum çok kosa değil 😁yoksa yuvarlanacağım 😂
Fadimsak niss123 25+1 haftalıgız 9kilo aldım bende ilk aylarda iki kilo almıstım şu sıralar iştahım cok acıldı ve birden 6-7kilo aldım 😊önemli olan bebişlerimizin sağlığı
Dua35 niss123 canım herkesin bünyesi farklı kilo alınır verilir bebişlerimiz sağlıklı olsunda İnşaALLAH ,21 haftalığız 1 kilo aldım bende
Momsss2204 20+1 olduk toplamda 6 kg aldım sanırım biraz yavaşlamam gerek son aylarda daha fazla alınıyormuş 🤗