BirMuallime Merhaba arkadaşlar çanta konusunda tavsiyeniz var mı kullanışlı sırt çantası istiyorum ama şu elle de tutulabilenlerden değil normal sırt çantası gibi kaliteli çok kaba durmayan bir çanta olursa çok sevinirim 🤗
icimdekikelebek BirMuallime az önce kargom geldi bagmori baby bag sırt çantası aldım şuan trendyolda indirimde en son buna karar verdim beklediğimden büyük geldi kumaşı da baya kaliteli geldi beğendim kısaca bakabilirsiniz iki günde de teslim edildi
sntn BirMuallime ben e bebeğin kendi markasını aldım çok hoşuma gitti gayet büyük ve sırt çantası gibi duruyor
Merve_kucuk BirMuallime 26 subatta bime geliyor ısterseniz ona bakın begenmezseniz başka yerden sipariş verirsiniz 🙂
Tgb_dmrc BirMuallime Mayoral aldim ben biraz fiyatlari yüksek ama cok iyi. Trendyolda indirimde su an
BirMuallime Merve_kucuk onlar sanırım üstten de tutuluyordu ben normal sırt çantası gibi istiyorum ama teşekkür ederim ☺️
YkTt-kbr Ben ebebekten aldım baby mom markalı sırt çantasını çok beğendim gayet kibar ve kullanışlı . Tavsiye ederim özellikle gri rengine bayıldım.100₺ fiyatı var ayrıca .
BirMuallime YkTt-kbr Tgb_dmrc Fio_fff ulviyedemirbas2 eminerol ineceleyeceğim hepsini çok teşekkür ederim 🤗
Fio_fff Bende ebebekten baby mom gri sırt çantasını aldım tam fermuar olması dışında fazlaca ceplerinin olması gayet kullanışlı gibi geldi bana hemde sırt kısmı desteği fln güzel.
ulviyedemirbas2 BirMuallime ben civilden aldim cok güzel hoşuma gitti indirimde şu an instagramda kı sayfasından baka bılırsın
sntn Berfininannesi direk link atayım canım öyle bak https://www.e-bebek.com/baby-mom-anne-bebek-bakim-cok-fonksiyonlu-sirt-cantasi-p-genbmmucnt009001/?gclid=CjwKCAiAg8OBBhA8EiwAlKw3kjYxQCmFJ2Ks579VSNrgHuP4Ifx71nnxwADHrFPnUCIAM5q-zdi8ThoCBEoQAvD_BwE
Eminos123 BirMuallime önünüzdeki cuma bime geliyor biri 35 lira bide kanz marka geliyor oda 50 lira bi bakin isterseniz