ozlmerol Merhaba kızlar daha önce kullanan varsa oda buraya yorum yazarsa iyi olur bu otu çevremde kullananlar söyledi doğumu kolaylaştırıyormuş hatta araştırın çocuk sahibi olmak isteyenlerde kullanıyomuş, doğum için anlatılanları anlatıyım ben doğuma girerken ılık suya atarsak bu otu ve doğum başlamadan 2-3 yudum içersek rahimin yavaş yavaş açılmasını sağlıyomuş sıcak içersek rahim birden açılıyomuş soğuk içmekten rahimi kapatıyomuş yani önemli olan ılık içmek daha sonra doğum bittikten sonra bu otu o sudan çıkartıp bi yere koyucakmısız ve ot yavaş yavaş kapanmaya başlıyormuş bizimde rahmimiz iyileşmeye başlıyormuş, genelde kutsal topraklarda bulunan bir ot ya siparişle geliyor yada büyük aktarlarda olabılıyormus ben aktarlara bakıcam ama elinde olan varsa verirsede memnun olurum umarım sizin içinde faydalı bir bilgidir :)
Mervezngn ozlmerol normal aktarlarda satılanlar sahte hactan gelmesi lazım diyorlardı bende hacca gidicek birini bulmuştum ondan isticektim Dayım hoca onda varmış o verdi bana sağolsun uğraşmadım
GldnUysll Bende arıyorum o ottan ya yakinlardaki aktarlara baktim bilmiyorlar bile sanirim dhaa buyuk aktarlara sormam lazim
ozlmerol GldnUysll bende büyük aktarlara bakıcam bulursam yazarım hacca giden birileri falan varsa etrafında ona ısmarla bende yok malesef :(