Mizgin11 Merhabalar. 4,5 aylik hamileyim ve biz kizim olacagini ogrendim. 🥰 adını Mayra koymak ıstıyorum ama birçok anlam çıkıyor karsıma. anlamı hakkında bır bılgı sahıbı olan varmı tatlı annelerımız?😍🥰
Gulsah91 Mizgin11 Mayra dediğiniz gibi bi çok anlama çıkıyor, Meyra sanki daha iyi söyleme ve anlam açısından bi bakın isterseniz:)
babymam0304 Mizgin11 maalesef hiçbiri. Çok degisik isimler yada hiç kulak alışkın değil. Kusura bakmayın benim düşüncem. Ama sizin içinize sinmesi onemli
monnas Mizgin11 maysa düşünebilirsiniz. Türkmen dilinde yaz aylarında açan çiçekler ve yeşeren bitkiler anlamı varmış.
Dilara0 Mizgin11 cnm bende beğenmedim ikisini yabancı isimler gibi kusura bakma lütfen ama illa biri diyirsan mayra yerine Meyra daha tatlısss🥰
Oms Mizgin11 ben almanyada yasiyorum, burda lisa türkiye de ayse fatma gibi düsün ve bildigin kadariyl hiristiyan bir isim. Tabi yine sizin bileceginiz bisey de ben sadece bilmiyosaniz söylemek istedim
bambam_betty Sanki Meyra olsa daha kibar olacak gibi. Mayra yanlışlıkla e yerine a harfi yazılmış gibi duruyor.
Mizgin11 bambam_betty eşim de öyle düsünüyor mayra nın kaba geldıgını soyluyor. Meyra ya daha yakınız ama farklı ısım onerılerınız olursa duymak ısterım 🥰
Mizgin11 Oms yani benim açımdan sıkıntı yok aslında. Anlamı guzel geldı asil ve mükkemmel demekmiş. Ama tabı kı henuz net degıl. Farklı fıkırler olursa neden olmasın 🥰
escmrk Busrakilicelli bende henüz cinsiyetini bilmiyorum bebeğimin ama kız olursa aybala ismini düşünüyorum anlamında güzel :)
Mizgin11 Sinem12345 Evet çift isim düşünüyoruz ama ailemiz o kadar genişki soylenılen tum ısımler de kuzenlerim var dıyebılırım kumsal da dahıl 🥰farklı bir öneriniz var mı
Alyalin Bir kızım var 5 yaşında ismi Alya🙏 bir kızim daha olacak hayırlısıyla iki isim arasinda kaldık bizde Beliz veya Alin istiyoruz
Mizgin11 Alyalin yaa cok güzel isimler ben cok kararsızım hiç karar veremiyorum. Farklı bır isim olsun istiyorum ama bulamıyoruz 🙁