TosbikAnnesi Merhabalar 7 haftalık hamileyim sol yanımda ağrı var batma bulantım yeşil kusmam arttı ben daha önce taştan ameliyat falan geçirdim acaba gebelikte böyle rahatsızlanan var mı bebeğe bir zararı olmaz dedi doktor ama
Kaderimm TosbikAnnesi 🙋 ben varım 9haftalikken yattım hastaneye sadece ağrısını kesmek için serum verdiler bolbbol su iç dediler . Eskina balığı taşı var cnm ondan aldım kullandım hastanedeki ebeler önermişti şükür 1hafta içinde düştü
Nilaylks TosbikAnnesi idrarımda kan çıktı kum döküyor olabilirsin dedi doktor başka şikayetim olmadı ama bolca su iç dedi demek ki hamilelikte olabiliyor böyle durumlar çok geçmiş olsun
Handeslife TosbikAnnesi ben şu an 19+4 gebeyim. 1 ay önce şiddetli sancılarım oldu benimde sol tarafımda. En son dayanamayınca acile gittim ve direk yatırdılar. Serum ve parol verdiler. 1 hafta kaldım ağrılar devam ederse stent takılacaktı böbreğe. Ama şükürler olsun ki bol su ve ağrı. Oldukça sıcak su torbası koydum hep dinlendim soğuktan korudum kendimi. Sancılarım çok azaldı. Sıcak su çok iyi geliyor bir de üşütmemekte dikkat et.
TosbikAnnesi Kaderimm çok teşekkür ederim cevapladığınız için bana da bir bir hemşire söylemişti eşkina balığı taşı diye inşaallah taş değildir ama öyleyse bende öyle deneyeyim
1prensesannesiyim Ah bacım sen o derdin varmış Rabbım ishalla iyi olursun ondan kötüsü var 25 hastalığım safrada taş var bobrekde var safram ağrısı çekiyorum çok kötü nefes bile gidiyor ölecek gibiyim elden bir care gelmiyor dogurasa kadar çekeceğim bunu
TosbikAnnesi 1prensesannesiyim ay çok üzüldüm Allah şifa versin inşaallah düzelirsiniz bir an önce sağ Salim Doğum yaparsınız
TosbikAnnesi 1prensesannesiyim malesef benimde hem safra hem böbrek taşı varmış 😔 inşaallah bebeğe bir zararı olmaz da
Kaderimm TosbikAnnesi sadece taş değil cnm kumuda temizliyor aktarlarda satılıyor biraz zahmetli taşları ufalamak gerekiyor tam bı isgence 😂
TosbikAnnesi Handeslife çok geçmiş olsun size de inşaallah bir daha yaşamazsınız Stent e gerek kalmaması iyi olmuş suyu çok güze içiyorum sıcak su torbası da yapıyorum ben daha önce iki kez ameliyat da geçirdiğim için korktum yoksa bilirim ağrısı zor Allah yardımcımız olsun
1prensesannesiyim TosbikAnnesi bende ayni cnm bobrekte var bobregimde olduğunu biliyordum ilk gebeligimde vardı safrayi bilmiyordum ne yazikki çok kötü safra taşı ağrısı hele nefes kesiyor resmen
TosbikAnnesi 1prensesannesiyim Allah yardımcımız olsun sağ Salim Doğum yapalım da safra çok korkulacak birşey değil sonrası hamilelik sıkıntısız geçsin de