vasili21 çilek yemek bebekte leke ve kusur oluşturur diyorlar 🥺 ben de çilek tükettim epey 😰 böyle bir şey gerçekten var mı? Lütfen söyleyin 🥺
Kaderimm vasili21 yok cnm korkma sadece elini biyerine surduysen belki iz olur bebeğinin vücudunda derler
Mayisbali vasili21 niye oluştursun ki ona baksanız nar yapar derler yok ciğer , et herkes bir şey diyor valla bence takılmayın bende çok yedim 😊
vasili21 Ya ben ilk defe duydum ve 2 haftadır da canım çilek çekiyor ve yiyorum da ama bugün böyle bişi duydum 🙄
vasili21 Tabi genel olarak birçok besin için hurafe var ve hormonsuz besin de kalmadı ne yicez biz allah allah 😰😁
Birminicikanne vasili21 gerçekten mi ya bol bolbol cilek nar yedim ağzıma da yüzüme de sıçradı her seferinde bebeğimin vucudunda bir deforme olursa haber veririm 😄 canım böyle seyleri dusunup yemeyi sevdiğin şeyleri kedine zulum etme lütfenn🙏😘
Nazlinur vasili21 kızımda kasa kasa yedim bide kahve nasıl aşerıyodum varya erken dogum yaptım ama cılekten degil stresten
Busra333 vasili21 ya yazın hamile kalıp çilek yemeyen anne var mı 😅 öyle olsa herkesin çocuğunda kusur olur