Gul_meftun Hbss12 inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız. Çok zor bekleme süreci biliyorum . Ama geçecek inanın
Hbss12 Gul_meftun ben aslında netim o konuda herhangi bi test yaptırmak istemiyorum. Eşimde yaptırmama taraftarı. çok takıntılı bi insanım ben öğrensemde takıntı yaparım doğuma kadar 😔. Sadece dua ediyorum Allah yardımcımız olsun diye.
Sevdaatr35 Hbss12 detaylı ultrason yaptırdınız mı yada bebeğinizin ense kalınlığı ve burun kemiği yapısı nasıl normal mi ?
Sevdaatr35 Seahammer inşallah temiz çıkar sağsalim alırsınız yavrunuzu kucağınıza. Sonucunuz kaç çıkmıştı ? Kan testini nerde yaptırdınz nifty test olarak mı yapıldı
Seahammer Sevdaatr35 nifty sanırım özel bi laboratuvar eve gelip kanımı aldılar. İkili test oranım 1:56 çıktı 1:250 nin altında olmaması gerekiyormuş
Pasiflora Benim 2li tarama riskli cıktı ben ne kan vermeyi ne de sıvı aldırmayı kabul etmedim imzamı atıp cıktım gecen hafta özel bir doktorda muayene oldum bebekte hiç bir bulgu rastlamadı ama tabi gerisi Allah’ın taktiri doğumda öğrenicez
Hbss12 Pasiflora canım bende öyle inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder elden gelen bi şey yokki
Sevdaatr35 Seahammer anladm benim ikili tarama da 1.262 çıktı doktorum riskli biraz dedi başka bi yere gönderdi orda da yapmadılar nifty testi gönderdiği yer tepecik araştırma hastanesiydi
BUSRA_27 Hbss12 yok cnm yaptırmıcam ne olursa olsun çocuğumu doğurucam onun için yaptırmak istemiyorum
BUSRA_27 Hbss12 allahtan geliyor diyorum ve hiç çocuğu olmayan kişileri düşünüp şükür ediyorum elimden gelen sadece bu
Msde_srds Hbss12 biz fetal dna yaptırdık 3 kere kan verdik onda bile sonuç çıkmadı doktorumuz 4 lü tarama istedi bizde onu yaptırdık detaylı da da temiz çıktı şükür ama doktorum ısrarla su almak istiyor bende su aldırmak istemiyorum
Hbss12 BUSRA_27 anladım bizimde 2.1 kimisi 2nin sınır olduğunu kimisi de 3ün sınır olduğunu söylüyor hayırlısı
Msde_srds Hbss12 bencede belki de sağlıklı benim çocuğum belki su alındıktan sonra bişey olacak Allah korusun