tazeanneew 10+6 da doktoruma gittim devlet hastanesi 11+5 e 2 li tarama randevusu verdi gel dedi ama devlettemi yaptırmalıyım özeldemi yani devlette nasıl bi ultrason detaylımı normal ultrasonla mı bakıyorlar merak ediyorum yaptıranlar varmı yakın zamanda
Burcudan tazeanneew ultrasonda ense kalınlıgına ve burun kemigine bakıyolar kan veriyosun kan veriyosun sonra sonucu 1haftaya çıkmıştı benim
Senayyalcin tazeanneew İkili tarama testinde ense kalınlığına burun kemiğine falan bakıyor detaylı ultrason farklı bir test
Bal00 tazeanneew bence randevu bulmuşken almışken yaptırın ben özelde girdim ama her zaman bakılan ultrason cihazıyla bakıldı ve kan verdim bu kadar devlet hastahanesi cihazları iyidir zaten ayrıntılı test daha farklı bir test
Emirinannesi34 tazeanneew bende aynı sizin haftalarınızda gittim keşke ilerleyen zamanlarda gelseydin dedi devletteki doktor. Bebek çok küçük bakılması için 45 mm sınır var tam o sınırda 44 olsaydı bakmazdım dedi. İç organlarına vs tam bakamadım demişti
tazeanneew @Burcudan Senayyalcin bazı arkadaşlar özelde yaptırdım cinsiyetinide öğrendim vs yazmışta bende normalden farklı bir ultrasonmu acaba diye merak ettim
tazeanneew Bal00 doktorum sağolsun ikili teste randevu al gel dedi bulamıyorum 1 ay sonraya anca alabiliyorum dedim kendisi randevu kağıdı yazıp verdi öyle söyleyince
Bal00 Emirinannesi34 tazeanneew ben 11+0 da gittim kontrole gelmişken bakalım mı dedi olur dedim öyle bir şey demedi temiz çıktı zaten çok şükür çevremde de hiç duymadım
tazeanneew Emirinannesi34 şuan 4 cmdi zaten haftalık 1 cm uzuyor gibi yani o zaman 45mm olmuş olur diye düşündü herhalde doktor 25 şubata vermiş randevuyu
yavrukom tazeanneew devlette yaptırma imkanın varsa boşuna özele gitmeyin derim çokta uygun olmuyor fiyatı zaten cinsiyet için de kesin demiyolar o haftalarda
Zeynep_18 tazeanneew burun kemiği ve ense kalınlığına bakılıyor kan veriyorsun ben devlet Hastanesi’nde yaptırdım memnun kaldım
Emirinannesi34 tazeanneew haftada 1 cm uzayacağını sanmıyorum ama inşallah benim gibi küçük demez iyice tüm organlarını inceler bebeğin 10 dk sürmedi bakması bende. Hatta istersen 14.haftada tekrar yaptır dedi. Benim doktorum iyice baktı sonradan durumu anlatınca sonuçlarla birlikte organlara görünen bir sıkıntı yok dedi
tazeanneew Emirinannesi34 9+6 da gitmiştik tsh kontrolü için 3 cmdi bu hafta 4 cm olmuş ona göre söyledim ama doktor bunu hesaplayıp ona göre randevu vermiştir diye düşünüyorum yani 12. Haftasına gelmiş olcak nerdeyse yinede inşallah görür eğer normal ultrasonsa zaten bi sonraki kontroldede bakabilir organlarına diye düşünüyorum ama özel kontrolümde daha 9+6 da doktor var olan tüm organlarını saymıştı