Ayde54- Gigy bebek saglikliysa sorun yok. Her bebek ayni degil bazilari cok hareketli bazilari sakin oluyir. Gun icinde kipirdama varsa endisenlenmeleyim. Biz annneler bende dahil cok evhamliyiz. Ilk gebelikler daha bi evhamlı yapiyo insani. Rabbim dogmasini nasip ettiyse hic biseycik olmaz Allahin izniyle. Ama nasip hersey.
Gigy Ayde54- tüm bebişler sağlıcakla vaktinde gelsin inşallah 🙏yok şükür hareket ediyor ,2 tane de kaybım olunca önceden elde değil iç güdüsel işte ,yine de çok stres yapmamaya çalışıyorum,çok teşekkür ederim 🌸
Ayde54- Gigy aynen stres daha cok etkiliyor bebegi. Rabbim hepimize saglikli bi sekilde yavrularimizi versin ins
Nuray23 Bireylulmasali pozisyonundan kaynaklidir muhtemelen😊 makat durustayken az hissediliyor mesela bende oyleydi. Donunce daha net hissetmeye basladim
Gamze0502 Bireylulmasali canım bende 27 ve 28 haftamda hareketlerinde azalma hissettim doktr kntrlm vardı sordum normal dedi. Birde eğer bu aralar kndini yoruyrsan oda azalmasına sebeb oluyr. Ben alşverş için falan o haftalarda cok yoruldm bnce onunda etksi vardı.
Baobap Bireylulmasali kilo sorunu olanlarda oluyor genelde hareketleri hissetmeme sorunu o yüzden sordum😊 kötü şeyler düşünmeyin her bebel aynı değil😊