Senaninmasali Kızlar az önce geldım kontrolden 29+6 haftalığım bebegın kafası asagı ınmıs çakmaz artk kolay kolay 37 de falan gelır bu bebek tahminen dedı erken mi 37 acaba basına gelen varmı zaten hareketlerını hep kasıklarda hıssedıyordum bu bir sorun mu sizce
Jdjvj Senaninmasali canım bende ilk oglumu 37+4de dogum yaptım 30. Haftada falan kontrole gittiğimde dönmüştü
mucizemi_beklyrm Senaninmasali bizimde 35.haftada doğum pozisyonundaydı ama sorun yaşamadım tabiki baskı yapıyo, sürekli tuvalete çkma hissi var, sancılarım da oluyo ama 36+3 olduk p.tesi kontrol var bakalım
Adaarda16 Senaninmasali ben 37+5 te doğum yaptım. Hiç bir sorun olmaz Allahn izniyle gelişimi normalse 37.hafta normal kabul ediliyor ama. Başı daha belli olmaz ki döner alanı çok geniş aşağı yukarı yana hareket edip pozisyon değiştire bilir. Benim 37+4 Haftaya kadar yan yatıyordu. Dogum başlayınca aşağı döndü ve kanala girdi.
Dyg38 Senaninmasali benim 28 haftalıkken başı assagidaydi pazartesi 40 haftam oluyor hala gelen giden yok 😄
Makikuba Benimde 30dan itibaren baş aşağıya dönmüştü 35 e kadar böyleydi. 36. Haftadayız. Dün kontrole gittiğimizde başı yukarıya gelecek şekilde makat pozisyonu almış yine.🤷♀️
esraizmirli Senaninmasali bende tam o zaman kontrole gittim benim bebeğimde doğum pozisyonundaydı doktorum korkma değişir daha dedi ama bilmiyorum