minikprensimmm123 YuvarlanamayanPandaa Bende de öyle canım ya bel ağrısı hazımsızlık mide krampları arada kasık ağrısı da oluyor bende doktora sordum normal olur bunlar dedi
YuvarlanamayanPandaa minikprensimmm123 valla bende bilmiyoum çiçeğim burdaki arkadaşlar bel agrısı düşük tehlikesi falan dedi gerldim biraz ama yarın gidecegim inşallah soracagım
minikprensimmm123 YuvarlanamayanPandaa Bende gidecem canım yarın kalp atışını dinlemek için şimdi 6+6 olduk bugün
minikprensimmm123 YuvarlanamayanPandaa Bide canım illaki her ağrı düşük ağrısı olacak değil bende öyle geçen hafta gittim keseyi içinde yolsalk kesesini gördük bebek de yeni oluşmaya başlamış doktora sordum benim ağrılarım var diye onlar olacak dedi bende öyle İki kez kaybım var şimdi en ufak bir ağrıda korkuyorum ister istemez 🤗
minikprensimmm123 YuvarlanamayanPandaa Bide canım ben şöyle bir şey duydum D vitamini eksik olunca da bel ağrısı felan oluyor muş internet de okumuştum vitaminlerine felan baktılar mı
Mavi21 YuvarlanamayanPandaa canim korkma hamileligin ilk basinda bel ve kasik agrisi normalde vucut alismaya calisiyo bur duruma ve yavas yavsta bebegin yerlesiyo lekelenmen ve kanamn olmadgi surece korkma 😊
YuvarlanamayanPandaa minikprensimmm123 ta benim ilk bebeğim çok sorunluydu sürekli hastanede yatıyordum riskliydi ama bunda öyle olursa korkuyorum bunda eşimde yok yanımda
minikprensimmm123 YuvarlanamayanPandaa Canım benim Allah korktuğumuza uğratmasın Bi kaç kez olumsuzluk yaşandımıydı hepsi aynı olacak diye korkuyoz
YuvarlanamayanPandaa minikprensimmm123 benım demir depolari düşük çıktı vitamin konusundan yarın gidecegim inşallah
Mavi21 Kizlar size bir sorum olcak ama burdaki kayseride olup talas mevlana mah. Oturan varmi ben memlekte gitcem ama otogar otobusu kalkiyoms nerden kalkiyo tam durak neresi anayurtta oturyorm ben
minikprensimmm123 YuvarlanamayanPandaa Ondan olabilir belki canım bana şimdi doktor Regenesis Max diye takviye edici gıda verdi içinde bütün vitaminler var demir felan
Ayazsmommy minikprensimmm123 canım bende onu kullanıyorum ama gün içinde ne zaman içsem karar veremedim bi türlü
Mavi21 minikprensimmm123 rica ederim ne demek gebelik hastalik degil bir surec ve bu surecte icimizdeki mucize buyuyo bu anlarin tadini cikarmk lazim 🥰
minikprensimmm123 Ayazsmommy Ben sabah kahvaltısından sonra içiyorum canım onla aspirinim var onları sabah akşam da iğnem var onu yapıyorum