Haticenna YuvarlanamayanPandaa şuan için bi kararım yok ama kontrollere medical palace nagihan hanıma gidiyorum ocak sonunda sordum indirim yapıyor musunuz diye de sordum tsk indirimin doğumda geçerli olmadığını söyledi. Doktorla değil direk sorumlu kişiyle görüştüm.
Haticenna YuvarlanamayanPandaa cuma günü sorduğunuzda size verdikleri fiyatı yazarsanız buradan sevinirim😊 iki farklı fiyat verdiler bana ve başka bi arkadaşa bakalım size ne diyecekler
Ahmetomer38 Özel erciyeste Zerrin Avula giden varmı bayanlar aranızda. Doğum ücretlerini doğumu konustunuz mu hiç☺️
Sumisalii Ahmetomer38 ben gidiyorum canim cok memnunun ama fiyatta bi bilgim yok bende cok merak ediyorum sezeryan olacagim insallah cok birsey degildir
Asel38 Ahmetomer38 bende zerrin hanıma gidyorum 34. Haftadayz geçen ay yanındaki bayana sordum 4.000 demişti
Edos-Bl Erciyes Bihter senem fevzioğluna gidiyorum 23haftalığız inşallah sağlıkla gelir kuzucuklarımız ❤️
Sumisalii Edos-Bl dogum ne kadar bi bilginiz varmi bende erciyes hastanesine gidiyorum daha kucuk oldugumuz icin simdiden sormadim fiyati
Haticenna Hilalizgi sizin kurumunuz farklı sanırım, indirimsiz ikili test ücretini bimiyorum uygundur ama muhtemelen o da ☺️
Yspnr Sedaimm bende acibademe gidiyorum gokalp beye siz hangi doktorda dogum yaptiniz dogum ücreti ne kadardi aceba
Yspnr Twinhatice evet soyleyenler oldu ama ucret konusunda ilk konusma detayli yapilirsa bi degisiklik yapilmaz.siz ne kadar konusup ne kadar odediniz aceba
halitefe seymacambayraktar Erciyes kartalı bilmiyorum canım sadece süsleme dahil onu konuşmuştuk orayla doktorum dışardan gelecekti falan ayrıntılı bir durum vardı da ama en uygunu Erciyes kartal nerdeyse telefonda bilgi veriyorlar ara istersen