Mavi21 Sedax yok canim konusmadm benim memlekte gitme durumjm var simdilik haziran ortasi dogumum insallah dogumuma yakin gelip goruscem
NefesDeniz halitefe Aaa siz doğum yaptınız mı? Ah süper hayırlı uğurlu olsun nasılsınız herşey yolundadır inşallah bebeğiniz nasıl😍
halitefe Sedax canım biz kendimiz süsledik kapı süsü falan taktık ekstra odaya birkaç kurdela süsler balon falan zaten o kadar bir albüm hediye ediyorlar size o var ek ücret almıyorlar ondan ertesi gün çekim falan yapılıyor basit bişey ama anı kalır
halitefe Sedax ben çok memnun kaldım canım çalışanları falan herkes çok kibardı ameliyathane çalışanları falan gayet anlayışlı tatlı insanlar
halitefe NefesDeniz merhabalar evet çok şükür ya salı günü yaptım sonunda sağlıcakla kavuştum evladına evimize geldik çok çok güzel bir duygu hala inanamıyoruz 2 kişi gidip 3 kişi döndük evimize darısı sizin başınıza güzel haberlerinizi bekliyoruz🤗🤗💕💕
halitefe Sedax inşallah canım hiç sıkıntı etme bende nasıl olacak diye düşündüm durdum da şimdi evimizdeyiz bile💕💕
halitefe Sedax hiç meraklanma vakti saatini bekler birde kilosu yerindeyse çokta korkma inşallah çok çok güzel geçer doğumun🤗🤗🤗
Asel38 Sumisalii bende erciyes hastanesine gidiyorum doktorunuz kim acaba birde doğum fiyatlarindan haberiniz varmi