YuvarlanamayanPandaa Kayseride hangi hastaneye gidiyorsunuz ve şehir hastanesinde sıra olayını nasıl hallediyorsunuz aranızda bilgisi olan varmı🤗🐣****
Emel38 YuvarlanamayanPandaa Şehir hastanesinde Ayda bir kontrolüm olduğu için randevu bulmakta zorlanmiyorum.
Sumisalii YuvarlanamayanPandaa kayseriden merhabalar ozel erciyes hastanesine gidiyorum randevuler dolu olyor gidip sira alip girebiliyorum
halitefe YuvarlanamayanPandaa system hastanesine gidiyorum canım eda Ülkü karakılıç a aynı zamanda özel muayenehanesi olan Mustafa başbuğ a gidiyorum ikisinede randevulu gittiğim için nerdeyse hiç sıra beklemiyorum
Esss58 YuvarlanamayanPandaa dünyam Hastanesi’ne gidiyorum doktorum Züleyha güzel 🥰 rendevu almadan gidiyorum zorluk çekmiyorum.
YuvarlanamayanPandaa Emel38 hangi doktora gidiyorsun acaba ben istediğim doktorlaron randevulaeı 7-8aylara varmıs sadece
Emel38 YuvarlanamayanPandaa ay girince açılıyor randevular..Rıfat beye gidiyorum.ayin 3 üne randevu alacağım ayın 1 inde..
Yspnr YuvarlanamayanPandaa hüma cahit gözüakcaya gidiyorum esim de acibadem gokalp oneri istedigi icin onada gidiyorum ikisindende memnunum ama cahit beyde randevuda olsa bekliyoruz her hastasi ile cok ilgileniyor çünkü
YuvarlanamayanPandaa Emel38 ne kadarlık hamilesin acaba birde doğum olayını konustunmu hiç sanrom kendi doktorumuz girmiyormus doğuma
Emel38 YuvarlanamayanPandaa 23 haftaliğiz sisteme göre doktora göre 24 ..birkaç gün önden gidiyoruz..daha konuşmadım.yaklasinca doğum sorarım
YuvarlanamayanPandaa Emel38 cinsiyetini söyledilermi şehir hastanelerinde cinsiyet söylemek yasak diyorlar da
Emel38 YuvarlanamayanPandaa söylüyorlar yasak değil, acilde soylemiyorlar sadece.6. aydan sonra kürtaj olmadığı için genelde ileri hamileliklerde rahat söylüyorlar doktorlar..
Asel38 Sumisalii bende erciyes hastanesine gidiyorum doktorunuz kim acaba birde doğum fiyatlarindan haberiniz varmi
halitefe Hilal97_ canım evet yaptırmıştım ek para da ödemiştim hatta benim kurumunun anlaşması olmasına rağmen bunun için aldılar ödeme ama 60 lira falandı sanki Ağustos gibiydi
Hilal97_ halitefe bizimde kurum anlaşmamız var canim 200 300 civari mi diye merak ettim tesekkur ederim
Yspnr YuvarlanamayanPandaa tsk icim indirim %25 113tl ye felan geliyo muayene ucreti 70 tl tahlil ucreti bu tsk icin gecerli ama.
Mavi21 YuvarlanamayanPandaa merhabalr system haatanesinde indirim yapiyolar tsk ve polise sizin esinizde tskdami indirim oluyo
halitefe YuvarlanamayanPandaa her kurumun indirimi ayrı oluyor canım hastaneyi arayıp sorsan daha iyi olur bizim ki banka olduğu için eşimden dolayı 15 lira ödüyorum ben sadece
YuvarlanamayanPandaa halitefe kontrollere mi 15 tl ödüyrsun benim normal indirimli ödedeğim 70 de merak ettim kusura bakma