Bilge44 Meltemmkbs Ilk 4 hafta içinde kestirdim. Bir de dün kestirdim✂️ 26. Haftadayım 😍Bebeğin ömrünü Allah bilir saçla maçla biz karar veremeyiz 🤷🏻♀️Allah tüm bebeklere uzun ömürler versin🤲🏻
Meltemmkbs Bilge44 amin canım amin Allah hepsine sağlık versin öncelikle rabbim hiç bir anneyi evlatsız bırakmasın sağ Salim kucagımıza almayı nasip etsin
BebegimleYeniHayat_34 Meltemmkbs ben kestirdim tabiki batıl inanç yani boya olsa hadi kimyasal ok de kesimin hiç bir sorunu olmaz merak etme kestir ben 33 haftada kestirdim
Meltemmkbs BebegimleYeniHayat_34 yok boya asla yaptırmam kimyasal o zararlı kesim istiyorum gerçekten
Meltemmkbs Seda-34 bende 3 aydan sonra söyledim ilki de düşük olunca korktum açıkçası gerçekten iyi yapmışız duymamak lazım ama zaten duygusal zamanlardayız güzel şeyler söyleseler ölürler
Seda-34 Meltemmkbs ben kayınvaldeme söylediğimin 2. Dakikası bana aman sakın bişeye falan kafanı takma çok ayağa kalkma bebeğin kalbi duruyor oldu😂😂Tabi bebişe bişey olmasın diye söylemişti ama çok korkmuştum şunu yapsam durur mu bunu yapsam durur mu diye sürekli kafama takılıyordu🙈
Meltemmkbs Danlacan bir bilsem inanın sonuçta sağlık bu bende de baş ağrısı oluyor çok uzadı valla gidicem pazartesi
Buketkucuk Meltemmkbs batıl inanç olduğunu biliyorum ama annem istemediği bende ne olur ne olmaz dokuz ay sabrederim diye düşündüğüm için kestirmiyorum😌
cnskmc Meltemmkbs ben kestirdim 8.haftamdaydım galiba canım. bu tarz batıl ve gercegı yansıtmayan somut ornekleri olmayan seylere takılma lütfen. benım kendı kuaforum ben kesemem olmaz dedı bende gittim baska yere kestirdim lütfen bu tarz inanclar bitsin artık. bebişlerimizin ömrü sadece Allah a emanet veren de o alanda o saçla başla olacak şeyler değil bunlar. hamilelikte kısa saç çok güzel bir şey ayrıca ☺️
Meltemmkbs cnskmc canımsın ya çok teşekkür ederim gerçekten bende çöl yakıştığını düşünüyorum her anne çok güzel zaten biraz güzelliğimize güzellik katalım hem mutlu olunca bebek de mutlu olur 🙏🏻😍
Cansu_04 Meltemmkbs saç kesiminde bir sakıncası yoktur bende 18 haftalığım günah diyolardı araştırdım bir sakıncası yok günah çta değil bebeğe de hiç bir zararı yoktur. Boyatmak zararlı sadece
Taze-Anne28 Meltemmkbs benim görüşüm neye inanırsanız onu çekersiniz. Mesela nazara çok inanıp korkanlara nazar değer. Ben hiç inanmam bu tarz batıl inançlara o yüzden de başıma çok şükür bir şey gelmedi. Zaten bir şey olacaksa Allah istediği için olur ve o bizim için en hayırlısıdır 😊 ben kestirdim hemde belime kadar olan saçlarım omuzlarıma kadar küt şuan ve inanılmaz mutluyum. Annelik yeni bir kimlik yeni bir insana dönüştürüyor bizi. Aynada da farklı bir şey görmek beni bu sürece daha güzel hazırladı 😊
Meltemmkbs Taze-Anne28 ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim burada ki anneler iyi ki varlar gerçekten eminim çok güzel olmuştur bende liseden beri saçımı hiç kestirmedim pazartesi kısacık olacak benim ki de inşallah hem de daha enerjik ve mutlu olcam bide cinsiyet partisi patlattım mı tamamdır ♥️🙏🏻🥰🥰
pinar92_ Meltemmkbs bende kestirdim valla çok zorlanıyordum yıka kremle kurut🤷🏻♀️ 3. Ayımda eşim kesti çokta güzel oldu kafam rahatladı 💇🏻♀️(Eşim kuaför olduğu için hemeen kestirdim😬)
minicikanne Meltemmkbs Benimde saçımı çok kestiresim geldi. Öyle uçlarından falan değil, baya bi kısaltmak istiyorum. Annem ne olur ne olmaz diye izin vermedi. Doğum yapınca ben bebeğe bakarım, sen hemen gidip kestirirsin diyor. 😂😂😂😂