Elifkayra Merhaba sevgili anneler size birşey sormak istiyorum şimdi benim en son adet tarihim 21 Aralık ama ben doktora gittiğimde 6 haftalık kalp atışı çok az dedi bu normal mi sizce
sumeyye60 Elifkayra 8+6′dasınız ama 6 haftalık mı dedi 🤔 Doktor bilgi vermiştir mutlaka 10 günde bir doktora gidip kese ve bebeğin gelişimini takip edin. Yani ben olsam öyle yapardım.
miracinannesi1 Elifkayra benimde son adet tarihim 21 Aralık ama doktora gittiğimde birkaç gün erken söyledi tarihi bende ona göre hesaplıyorum yani şuan 8+2 yim
Elifkskl Elifkayra benimde 7 haftada gittiğimde 6 haftalık çıkmıştı sonradan bebek hızlı büyüyor ve normal haftan yakalıyor canm
Elifkayra Evet öyle dedi geç döllenme mi olmuş dedim büyük ihtimal öyledir dedi bende anlamadım haftaya gideceğim inşallah bakalım ne diyor
Canan123 Benim bebeğim de 8+5 görünüyodu doktorum 6+4 say dedi. Geç gebelik olmuş bi sorun da yok olabilirmiş öyle
Elifkayra Benimde kafama takıldı bu durum çünkü test yaptığımda çok net çizgi çıkmıştı bide kan değeride baya yüksekti
Denizcyc Benim de 6 ve 9.hafta kontrollerinde bebek geriden geliyordu. Ama ikili taramaya gittiğimde gününü yakalamıştı. Son haftalarda da gününü yakalayabilir. Ya da yumurtlama gününden dolayı geç döllenme olabilir. Bu sorun olmuyor bildiğim kadarıyla