Anne18 Nasippp doğuma girmeden iğne yaptılar hemen doktorun ihmali diyorum anlamadı gebelik zehirlenmesi yaşadığımı şikayet edeceğiz doktoru nöbet geçirip ölebilir mişim oğlum kurtarmış suyumu getirerek…
Nasippp Anne18 ah canım ya bence de şikayetçi olun pislik dktor insan hayatı bu kadar ucuz mu! Hem seni hem evladını riske atmış… rabbim korumuş canım verilmiş sadakanız varmış 🤲🏻 Sağlıcakla kavuştuğunuz günleri görelim inş
Elifaltun Anne18 cok gecmis olsun inslh bebehinizde saglikla cikar hastaneden…kontrole ozel hastaneye mi gidiyordunuz merak ettim
Nasippp Anne18 canım zor olmaz mı hiç rabbim sabır dayanma gücü versin 🤲🏻 yavrunun durumu nasıl canım doğduktan sora kilo kaybı oldu mu? Olduysa da korkma her bebekte oljyor ödem şişlik vs. Gidiyor zamanla çok güzel kilo alacak alllahın iznşyle 🤲🏻
Portakalgeliyor Anne18 allah yardımcın olsun morelını yuksek tut sana ihtiyacı var sen artıkk evladınla çok güçlüsün allah analı babalı büyütsün inşallah allaha emanet olun 🕊🌸
Zala Anne18 benimde hikayem sizinle aynı bebiş kaç kg doğdu. Rabbim sağlıkla tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin. Hikayenizi okurken kendimi gördüm sanki çok duygulandım 🥺