Tuba0307 Arkadaslar kayseri de ki özel hastanelerden birinde detaylı ultrason yaptırmak istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz hiçbiri hakkında bi bilgim yok. Fiyatları nedir? Hangi doktorlardan memnun kaldınız? Tecrübelerinize ihtiyacım var.
YuvarlanamayanPandaa Tuba0307 fiyat olarak bilmiyorum şuan ama medical palace mustafa oğuz yılmaz doktorum ilk oğlumdada oydu şimdide o çok memnunum çok ilgili önerirm
3851 Tuba0307 medical plas hastanesinde yaptirdim mustafa beydi galiba gayetde guzel bakti yani 145 lira da ucret odedim
Beyzaklc Emel38 cnm tekdende kontor kim ama doktorum fakülteye detaylı ya hit dedi ücretlimi fakültede
Esmay Tuba0307 bende yozgatliyim canim sivasta oturuyorum kayseriye gidecegim guzel bi post olmus bende beklemedeyim
YuvarlanamayanPandaa Esmayy388 Medical Palaceye Mustafa Oğuz Yılmaza gidiyorum ilk hamileligimdede ona gitmiştim memnunum ama şehir hastanesi de özel gibi oldu artık oraya mı devam etsem dıyorum sıra yok
Tuba0307 Esmayy388 ben de o doktoru takip ediyorum gitmek istiyorum aslında😊 instgramda baya aktif acaba detaylı ultrason ne kadar biliyor musunuz
Esmayy388 YuvarlanamayanPandaa ben çok zor güveniyorum doktorlara şuanda memnunum başka hastane doktor arayışı içinde değilim ben canım
Esmayy388 Tuba0307 ben daha o haftalara gelmedim canım çok ilgili bilgili Güler yüzlü bir doktor fiyatını bilmiyorum