Selam kızlar burda beni tanıyan annelerimiz var sohbet edip konuştuğum merak ediyordunuz nasıl olduğumu ozaman size çok güzel bir doğum anlatayım 🙈😅 perşembe günü yani kandil günü saat 12:20 de direk sancı odasına aldılar önce nst de atışlar dinlendi dil altından bir ilaç verdiler gayet iyiydim 2 ye kadar birşey hissetmedim taaa kii o suyum pat edip patlayana kadar 🙈😅 o an işte sancım gelmeye başlandı dedim eyvah ayşoo geliyo sancılar heyecan bastı biraz 😅 herneyse hissettiğim şey adet sancısının bi tık üstü gibiydi açılmam 2 cm di saat 5 oldu hala açılmam aynıydı değişmedi ve o sırada sancı çekiyorum plates topunda hareketler ve bol yürüyüş yapıyorum açılsın diye ama sancı dayanılmıcak gibi değil gelip gidiyordu hep 3 dk bir 2 dk bir suni olduğu için sık geliyordu saat 6 oldu ebe baktı açıklık 7 cm olmuştu dediki dayan çok az kaldı kafasını elliyorum 😅😅🙈 o sırada biraz daha bana pilates topunda zikzak hateketler yaptırdılar sancı devam tabi daha sık gelmeye başladı beni yatırdı bidaha açıklığa bakmak için tam sancın geldiğinde söyle ozaman bakıcam dedi o sırada canım çok acıdı sadece sancıyla birlikte parmak atılması acıttı haliyle 🤣 sonra secde pozisyonu aldırdılar sancınla ıkın dediler ıkındın o sırada eyvah dedim büyük tuvaletim geliyoo dayanamıyorum yapıcam ebe dedi yap gitsin korkma ben temizlerim ne istersen yap üzülme dedi saat 8 de açıklık 9 oldu dedim benim büyük tuvaletim var devam hala hemen kalkıp çatala geçtim hemen doktoru aradılar doktorum geldi hemşireler geldi eşim başımda ❤️ Bana doktorum harikasın sancın geldiği anda ıkın güzelim dedi ama ben bi ıkınma 🤣 2 ıkınmada fırladı yavrum 😅😅 ohhh be dedim allahım bitti kucağıma koydular eşim başımda beni öpüp kokluyor o ağlıyor ben ağlıyorum bu bizimmi diye söyleniyoruz çok güzeldi o an herşeyş unuttum o çektiğim sancılarıda 🤲🏻🙈 bebeğime ilk dediğim şey sana önce kadınlara karşı saygıyı sevgiyi öğreteceğim dedim doktorum sen nasıl güzel bir annesin dedi öptü beni ☺️ İçten yırtılmalarım oldu dikiş atıldı biraz onlar sızlıyor 1 haftaya kadar rahatlarsın dedi ilaçlar yazdı çok şükür daha iyiyim ama 🥰🌸 şunu belirtmek isterim son olarak ( eşim sancı odasından doğum bitene kadar 1 dk bile yanımdan asla ayrılmadı oda sanki benşmle o sancıyı çekiyordu hep sevdi kokladı onun bana verdiği destekle ben bunu hafif atlattım diye düşünüyorum iyi ki var ❤️)
🌸birde ebelerim için bişeyler demek isterşm ( o kadar iyi iki ebem vardı ki bana hep tatlı dille yanaştılar hep motive ettiler olucak az kaldı şöyle böyle dşye dşye tuvalete gittim ebe altımı bile sildi asla tiksinmedi kanlı kilodumu eliyle alıp poşete koydu hep masaj yaptı allah onlardanda razı olsun 😍❤️)
🌸doktorum ise ( mükemmel biri süreci hep yakından takip etti geldi sürekli kontrol etti hatta doğum esnasında kaka mı yaptım onu bile temizledi bunu her doktor yapmaz bana korkma yap ben silicem çekinme sen bebeğine odaklan güzelim dedi masaj yaparak güzel yaklaşarak doğumumu yaptırdı ❤️🥰 )
🌸 suni sancı asla korkulacak birley değil adet sancısının keskinleşmiş hali yani normal doğumda suni sancıda zor bişey değil yine olsa yine normal doğururum 🤲🏻🥰 sakın ama sakın korkmayın her sancı geldiğinde meleğinizi düşünün gerçekten onun kokusunu alınca hepsi geçiyor 👶🏼💙
🌸 hastahanem : Gaziosmanpaşa Medicalpark
Doktorum : shahla valizada
Hayattaki en büyüm şansım önce eşim evladım sonrada bana evladıma kavuşmama sebep olan doktorum bence 🌸
hepinizi çok seviyorum umarım sizlerde hayırlı ve en güzel samanda evlatlarınıza kavuşursunuz güzel anneler 🌸🥰