Kbr12 Melekzeynep eğer devlet istiyorsan Buca kadın doğum Mehmet bora bozgeyik var ama özel istiyosan ata sağlık Pınar hanım var
Portakalgeliyor Melekzeynep canım tınaztepe hastanesi var ben izmirliyim ama kocaelinde yaşıyorum doğum için allahın izniyle izmire gitmeyi düşünüyorum ailem hala izmirde 🥰🌸 tınaztepe ilk durağım inşallah . Bir bak derim
Annecik_ Ozge0634 benim canım doktorum 2016 dan beri kendisinin hastasıyım ilk oğlumda onun ellerine doğdu
cicegim_geliyor Kbr12 Mehmet Bora inanilmaz bir doktor oglumda hep ona gittim doguma girmiyo ana butun kontrollerim falan hepsinde ondaydim cok iyi bir doktor.suan hamileyim covidden dolayi daha gidemedim iki kere ozele gittim mehmet borayada randevu bulamiyorum
Kbr12 Melekzeynep valla sana şöyle diyim özelden daha temiz yarım saatte bir kapı kolları falan siliniyo ama doktor özeldeki gibi fazla bakmıyo ultrasonda
Bikaraturuncu Melekzeynep aklın varsa ata sağlık pınara gitme devlete git ona gitme 27. Haftada kardeşimin bebeğinin ölümüne sebep oldu tecrübesiz ve ihmalkar.
Kbr12 Melekzeynep doğumunu bilmiyorum 🤷♀️ canım ilk gebeliğim ama orda çok tanıdığım var doğum yapan olumlu şeyler duydum
Ozge0634 Annecik_ bizde Doğum esnasında tanıştık aslında Muğladayım ama erken Doğum olduğu için izmire gitmek zorunda kaldık bi tanıdığımız aracılığıyla tanıştık gerçekten mükemmel bi insan akşam 9a kadar hastanede beni bekledi bütün süreçle çok güzel ilgilendi
Annecik_ Ozge0634 çok çok iyidir gereksiz bilgi ile insanı germez gerekli tüm testleri yapar bilgi verir telefon ile ulaşabilirsiniz doğumumda da hemen aradık geldi 🥰
Kbr12 cicegim_geliyor mhrs den geçmiş randevudan bulabilirsin canım eğer önceden randevu aldıysan ben seni takip ediyim ben randevu bulduğum zaman haber veririm sana benimde zaten salı randevum var
cicegim_geliyor Kbr12 vala haber verirsen cok iyi olur en erken 11 mart görünüyor gecmis randevum yok pandemiden dolayi cok gitmek istemiyorum
Kbr12 cicegim_geliyor tamam canım haberleşiriz ben bulduğum zaman seninle iletişime geçerim benim kontrollerim 2 haftada bir olduğu için doktordan çıktığım an mhrsden alıyorum randevu