Dilek58 Kızlar adet tarihime göre doğum tarihim 25 temmuz bayramın 5.günü ama ikinci sezeryanımı olucam nasipse bayramdan ne kadar önce alırlar bebişi 🤷🏻♀️
Ebru24 Dilek58 benimde 2 inci hamileliğim 16 temmuz doğumum inşallah kurban bayramında 5 6 günlük olucaz
ikiiPrensensAnnesi Dilek58 bnimde adet tarihe göre bayramdan 6 gün önce ama utrasyona göre tam bayram günü😇
Dilek58 Ebru24 rabbim sağlıklı sıhhatli kucağmıza almayı nasip etsin inşallah kuzum 🥰🤲🏻 Benim ilk sezeryanım zorunlu oldu 40.haftada buda sezryan oluck ne zaman alırlar merak ediyorum
Dilek58 ikiiPrensensAnnesi napıcazz kızlarr 😂 normlmi sezeryanmı canım sağlıkı sıhhatli doğsunlar inşallah 🥰🤲🏻
Nur_tanem 🤣🤣😍 benim küçük prensim de önde gittiği için 21.temmuz görünüyor adını Bayram koyarsınız iyi iste diye gülüyorlar bide etçil oldum çıktım seviyorum bende et yemeye gelirlerse vaktinde olur belli olmaz 😍çifte bayram yaşarız
Dilek58 Nur_tanem banada bayram koyun diye dalga geçtiler😂 ama kız olucak nasipse benim adet tarihimle ultrason aynı birebir günleri ilerleyen haftalarda neler olur bilemiyrm sağlıkı sıhhatli doğsunlar inşallah hepimznki 🤲🏻🥰
bircivcivannesi Dilek58 ayy genelde boyle bayram tatillerinde tatile gitme mevzusu vardir ya doktorun gitme ihtimali olur mu kiiiz
Dilek58 bircivcivannesi ondannn korkuyrm devlette bnm doktrrr hocammnn bırakmayın beni dicem başka doktorlara 😂😂
2yavruuannesi bircivcivannesi evet bayramda calışmyor doktorlar malesef. Oyüzden bayram oncesi sezaryanla alalım yoksa nöbetcı doktorlar yapar doğumunuzu deyip hoop sezaryana yönlenlendiriyolar yaşamış biri olarak ben pişmanım keske ılk doğumumu beklesydım normal doğum yapardım belki
Dilek58 alimerve bayramın ilk gün bebişi 😂😂 rabbim hayrlı sağlıklı kucağmza almayı nasip etsin inşallah kuzum 🥰
Oktayzelihapolat Bnde en son adet tarihim 27 Ekim norml dogum 3 agustos diye soyledı ama Bn sezeryan oluyorum bayramda bayram falan dinlemeyiz aşabışrum de dedi bakalım arl temmuz 16 20 yada 24 artl hangisinde kısmet olursa
Dilek58 Oktayzelihapolat oooooo şahane ben daha konuşmadm hocam napıcaz diyee inşallah karışıklığa gitmem 😂
YagmurEmrah35 Oktayzelihapolat aha aynıyız benimde son adet tarihim 27 ekim 😌 ne zaman doğum olur bilmiyorum sezeryan istiyorum bende😀
bircivcivannesi Dilek58 belli değil gidişata göre doktor karar veriyor sanırım ona ☺️Allah sağlıkla kucağımizda görmeyi nasip etsin
bircivcivannesi Dilek58 yaa tevekkeltu Allah artık 🙈 ya daha iyisi nasip olsun ya da kendi doktorunuz
Oktayzelihapolat Dilek58 Bn basıma gelecek diye biliyordum tam bayramda denk gelir alır diye ona gore meraklandım sordum hemen