Tgce_19 Hanımlar dün gittiğimiz misafrlikte çiğ köfte ikram ettiler 4 5 tane yedikten sonra çiğköfte nin etli olduğunu öğrendim sonra beni aldı bı telaş korku vicdanım hiç rahat değil bı zararı olur mu sizce bebeğime 25 haftalyz bu arada 😓😞
Nilasyamom Tgce_19 toksoplazma riski var kuzu doktoruna bir sor bakalım. Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah
Aysenur-ozturk Tgce_19 iyi yoğurulduysa bişey olmaz inşallah toxo riski var ama çok minik bi risk korkutma kendini 🙂
babymam0304 Tgce_19 hamilelik öncesi bir takım testler yapılıyor toxoplazma vs çıkarsa ztn doktorun seni uyarırdı. Tabi genel anlamda kokoreç çiğköfte vs pismemis et balık yumurta ürünleri bakteri riski taşıdığı için önerilmiyor. Ancak korkma bende ve birçok kişide denk geldim yedim 1 2 kere çiğköfte ve kokoreç. Çokta abartıp takılıp korkutmayın kendinizi
Tgce_19 Aysenur-ozturk kan testlerim de herşey çok güzel normal çıkıyor böyle bı risk var diye söylemedi doktorum canm şükür elhamdülillah sağlığımız yerinde bebegimle
Tgce_19 babymam0304 ay içim rahatladı vicdan azabından ölecektim sanki gece de düşünmekten uyuyamadım hiç Rabbime emanet bebeğim bilseydim yine de yemezdim ama sonradan öğrendim işte 😞
Sita3434 Öyle her ette yok ki canım o. İçini rahat tut benim arkadaşım gebelik boyunca bilmiyormuş doktor da uyarmamış çigkofte yemiş hep doğuda bi de etliymiş hep. Sonuç hiç sıkıntı yok haberi bile yokmuş yememesi gerektiğinden