sevgi1710 Merhaba güzel anneler. Ben 7+7 haftalık hamileyim 6+4 günlükken bebeğimin kalp atışını duydum. Mide bulantısı iki defa oldu onun dışında bulantım yok normal mi sizce?
blueberyy00 sevgi1710 bende de olmadı daha bende 6+6 günlük arada oluyor hafif o kadar ben kalp atışı duymaya haftaya gidecem 6+2 de keseyi gördük inşallah kalp atışını alırsam rahat edecem
Meless sevgi1710 ne güzel… ben kusmaktan mahvoldum. Bence normaldir. Herkesin bünyesi farklıdır. Şanslısınız içinizi ferah tutun 😊
sevgi1710 blueberyy00 insallau duyarsın canım benim içini ferah tut bende öyleydim bi endişe bir korku.. Allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
sevgi1710 Meless yaa çevremdeki herkes ilk 3 ay kusmaktan mahvoldum diyor bende bir şey yok ondan sordum çok teşekkür ederim 😊
tuba-9489 Ben 5. Haftadan beri bulantıyla mücadele ediyorum 9+3 üz dakikaları sayıyorum bence çok şanslısınız bulantınız olmadığı için ☺️
sevgi1710 tuba-9489 herkes böyle söyledikçe gerçekten şanslı olduğumu düşündüm 😌 Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah 🙏🤲 Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲