asiltosumm35 minemom minies kullandim canim ben. Bebegimin 40 i çıkana kadar sorunsuzdu. Sonra sizdirmaya basladi. Ama bebegi 7 aylik olmus hala kullanan arkadaslarim var hala cok memnunlar
bebissveannesi minemom doğduğu ilk zamanlar prime kullanıyorduk sonra pişik yapmaya başladı miniese başladık şimdi iki yaşında hala kullanıyoruz ve memnunuz ☺️
gamzosgamzos Kizimin 3 ayligindan beri minies kullaniyoruz 14 aylik oldu bir kez bile sorun yasamadim
3prensesannesiii minemom İkisinide kullanıyorum canım ama baby turco daha güzel miniesin arkada tarafına çok fazla boşluk pay bırakmışlar sadece o bölgesi iyi değil normalde o da güzel bez
minemom bebissveannesi pişik oluşumuna karşı önleyici etkisi varmış pişik oluyor mu bebeğiniz doğru bilgi mi
Gllpkr bebissveannesi canım yeni doğan için olanıda varmı miniesin acaba ben baktım hep 2 numara gördüm internette
bebissveannesi minemom yani hiç olmuyor değil ama dediğim gibi prima de daha çok oluyordu bunda üç ayda bi kere falan onda da bepanten pişik kremi çok etkili sürüyorum sabaha bişey kalmıyor
Serapveminikleri minemom İkisinde kullandım ikisidr çok güzel 🤔 2 ci çocukta da bakalım hangisine karar verecem ama şöyle birsye var minies migrosta var ee haliyle her yerde satılmıyor ben görmedim ama baby turco heryerde temin edilebikit