biranneikikedi Sibelkarakurt uygulamaya göre 40 gün kalmış benim de ne ara geçti gitti zaman valla anlamadım
Pembgl Sibelkarakurt benimde son 9 uygulamaya göre ama hiç çıkmak ister gibi değil yani sanki daha doğuma aylar var gibi hissediyorum dizinde öle mi?
Rabiakoksal Smyyytk 38 haftalıkken 3525 gramdı en son kaç oldu bilmiyorum banada çok geliyo ama küçük olması bence güzel normal doğarsa sizi çok zorlamaz diye düşünüyorum 😂
Oysul Uygulamaya göre sonn21 🤤🤤ben kendimi hep şubat annesi olarak düşünüyordum nedense ama olmayacak sanırım mart annesi olacağım. Yalancı sancılarım çok oluyor. Her geçen gün şiddeti artmış oluyor. Bakalım ne olacak. 🤷♀️🤷♀️
Ec0709 Sibelkarakurt benim sözde 6 yazıyor ama gelcek mi bilmem bi gelcek gibi oluyor bi hicbir seyim olmuyor dünden beri umutluyum ama bilemedim😂😂😂
morusevenanne Sulenayir ben bu yüzden 3 doktora gittim suyu sınırda ve zayıf 1 2 haftaya alabiliriz dedi 33 tüm o zaman hatta 32 belki. Ben şok moralim çöktü sonea gittiğim 2 doktor da beni çok rahatlattı suyun azalması normal son haftalarda. Bebege yetcek kadar olsun tamam dediler.